Son Dakika Haberler

CHP SARIYER YAPILAN HİZMETLERİ HALKA TANITIYOR

CHP SARIYER  YAPILAN HİZMETLERİ HALKA TANITIYOR
Okunma : 726 views Yorum Yap

SALTANAT-12

CHP Sarıyer ilçesi parti içinde kurmuş olduğu seçim koordinasyon ve çalışma komisyonları ile yeni seçim çalışma stratejisi belirledi.

***

CHP Sarıyer İlçesi Meclis Başkanı Hüseyin Çoşkun, Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar ile Sarıyer Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi.

Maslak yeniden yapılanma çalışmaları, işgalden kaynaklanan kapalı yolların yeniden açılması ve park ve asfalt çalışmaları, Ayazağa’ yeni yol yapımları, “ Gelecek Benim Ben Geleceğim” projesi kapsamında 40 okul’un bakım ve onarımlarını yapıldığı ve Spor solanlarının müsabaka yapılacak şekle getirildiği bu süreçte her şeyi ile Sarıyer Belediyesi tarafından yapılan Mehmet Rıfat Evyap lisesi spor salonu 1500 kişi hale getirilerek ve yenilenerek bugün ulusal müsabakaların yapıldığı ve yerinde boks turnası yapılırken final gününde başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri madalyalarını taktılar.

CHP Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Ayazapa öncelikli projesi kapsamında Ayazağa’da Ek Hizmet binası, 55 merdiven yenilenmesi, Engellilerin  evlerinden çıkamaması sorunlu evlerin düzenlenmesi, parkların ve caddelerin yenilenmesi  çalışmaları yapılıyor.

Gökhan Zeybek Ayazağa’da her gün 5 ekip daimi olarak hizmet ediyor, mahalle için ayrı bir ekip kurduklarını belirti. seçimlerde Şükrü Genç’in verdiği söz üzerine 163. Sokakta kreş yakında yapılıyor.Başkan yardımcısı Gökan Zeybek partililere ve vatandaşlara çalışmaları detaylı olarak anlattı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz , Görevlendirdiği Komisyonların çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı yaparak, CHP Sarıyer’in  seçim çalışmalarında değerlendirme toplantısı yaptı. 2. Saltanatı yıkmak için var gücümüzle çalışacağız, Sarıyer’de hedef her zaman olduğu gibi birinci parti olarak 7 Haziran seçimlerinden çok daha fazla başarı elde etmektir dedi. Sarıyer’de CHP Belediyesinin neler yapabilceğini tüm Sarıyerliler görüyor, Modern anlamda Yaşar Kemal  Kültür Merkezi yapılmış ve Başkanlık Binası bitmek üzeredir. Cumhuriyet Halk partisi her zaman halkın yanında, en iyi hizmeti alacak ve ailelere artık şehit haberleri gelmeyecek, Özgür ve Demokratik, Barış içinde yaşan bir Türkiye var olacaktır.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)