Son Dakika Haberler

M. Deniz. REKOR OYLA 1. PARTİYİZ

M. Deniz. REKOR OYLA 1. PARTİYİZ
Okunma : 879 views Yorum Yap

Chpsariyer

Genel Seçimler için Sarıyer İlçesinde kurulan komisyonlar, her mahallede, her evde yeni bir seçim stratejisi ile projeleri gerçekleştiriyorlar.

Mehmet Deniz Son günlerde basına yapılan saldırı, basın özgürlüğünün olmadığını, köşe yazarlarının dahi artık yazamaz olduğunu, ulusal ve yerel basının sesini çıkaramadığı, toplumda bir korku ve ürkeklik var, artık sesimizi ve sesiniz çıkarmanız gerekiyor.

Önümüzde 1 Kasım seçİmleri var, toplumun hiç bie kesiminde huzur yok, güven sorunu var.

image

Koalisyon görüşmelerinde Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu , koalisyon görüşmelerinde tüm partiler ile görüştüğü halde, hükümet kurma yetikisinin partimize verilmemesi düşündürücüdür. CHP 1 kasım seçimlerine gele kadar tüm koşulları ve imkanları seferber etti. Koalisyon olmaması ve çıkan terör olayları bazı partilerin bu olaylardan beslendiğin kanıtı.

Seçim bildirgemizde, Üniversite öğrenciler ve gençler için açıklanmış projeler, gençlerin göreve davet edilmesi, Aile Sğortası, emekliler için düzenlene maaş ve asgari ücretin en az 1.500 tl olacağı, kredi kartlarının dondurulması, toplum tarafından iyi benimsenen projelerdir,

Güneydoğu’ da sandıkların birleştirilmesi düşündürücü, her seçimde sandık kurulurken bu seçimde sandık kurulmaması, hükümetin ben orada yokum demesidir, bu hükümetin acizliğidir.

Sarıyerde yerelde kendimizi ispat etmiş partiyiz, 30 yılldır sarıyerde belediye hizmet binasının ihtiyacı var, Her yıl meclis kararlarında 1989 yılından bugüne karar alınan bu kararlarda hükümet ve hzmet binası teklifi karar alınmıştır, İşte hizmet binası CHP belediyesine nasip olmuştur, çok yakında açılışı yapılacaktır, aynı şekilde Kültür Merkezi bitmiş ve bu hafta açılışı yapılacaktır, Bı hizmetler, Sarıyere sosyal demokrat belediyeciliğimizin eserleridirler.

CHP Sarıyerde her zaman olduğu gibi 1 ,parti çıkacak ve büyük oranda oy alacağımızı yapılan çalışmalar neticesinde görmekteyiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)