Son Dakika Haberler

AKİT 10 KASIM’DA SARIYER’DE SALDIRDI

AKİT 10 KASIM’DA SARIYER’DE SALDIRDI
Okunma : 976 views Yorum Yap

Akit

Sarıyer Times/ ÖZEL HABER.10 Kasım Atatürk’ün ölümünün 77 yılında Sarıyer’de resmi törenle anıldı.

Sarıyer Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen törende yoğun ilgi vardı, Sarıyer okullarını. Filamaları, Sarıyer Belediyesi Kreş öğrencileri Sarıyer Cumhuriyet Meydanında Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile kurulan temsili anıtkabir önünde tören sonrası hatıra fotoğrafları çektirdiler..

AKİT KAMERA İLE PROVOKATÖRLÜĞE BAŞLADI, ŞÜKRÜ GENÇ PROVOKASYONA GELMEDİ

Akit’çiler Sarıyer Belediye Başkanı ile röportaj yapmak istedi, Hafta içinde Akit yapmış olduğu yayınla Anıt kabir’i kınamıştı,Kreş  Çocukları ile resim çektiren Şükrü Genç Akitçilerin sorusu üzerine,” Sizin çocuğunuz varmı?kardeşiniz,abinizin çocuğu varmı?”
Spiker yok dedi. Şükrü Genç cevaben “O zaman bir şey konuşamayız “
dedi

SÖZCÜ KABEYİ ELEŞTİRDİ, SİZ ANITKABİRİ NASIL KABUL EDİYORSUNUZ

Akitçiler ısrarla vatandaşları konuşturmaya zorladı, ne olduğunu merak eden vatandaşlara mikrafon uzatan Akitçiler, Nisan ayında sözcü gazetesinin yapmış olduğu haberi nasıl değerlendiriyorsunuz, bugün burada aynı tepkiyi neden vermiyorsunuz dedi.

Israrlı sorulara cevap alamayan Akitçiler, provokatörlüğe başladı.

Törene gelmiş olan vatandaşlara ısrarla sorular yönelten ve konuşmaları ile tahrik eden akitçilere Sarıyer Belediyesi Basın Danışmanı Cengiz Kahraman, “Sarıyerin Üsküdarla bir ilgisi yok, yanlış insanlara yanlış sorular soruyorsunuz, üsküdar’a karşı olanda yok, bu anıtada karşı olan yok, biz Sarıyer Belediyesi olarak hiç bir şekilde eleştirmedik, siz gazetenize mezar taşılar diye başlık atarsanız insanların tepkisini çekersiniz, çünkü bizim artık bu dili terk etmemiz, doğru bir dili geliştirmemiz lazım, sizin anlamadığınız bu,siz ne yapmak istiyorsunuz, amacınız ne dedi. Sözcü gazetesinin haberin soran Akit’e basın danışmanı Sözcü gazetesinİn yaptığı ne kadar yanlış ise bugün sizin yaptığınızda o kadar yanlış,size gerekli açıklamayı yaparız, bu şekilde davranış yanlış.”

BİZİM PEYGAMBERLE SORUNUMUZ YOK SİZİN VAR.

Vatandaşlar , Bizim peygamberle bir sorunumuz yok, sizin var, Atatürkle Peygamberi karşılaştırmaya utanmıyormusunuz, halen daha halkı kışkırtıyorsunuz.

ATATÜRK’TE PEYGAMBER’DE BİZİM SİZİNKİ HANGİSİ

Akit spikeri çevrede bulunan Vatandaşa mikrofon uzatınca günün en anlamlı mesajı ortaya çıktı, “Atatürk’te Peygamber’de bizim sizinki hangisi, buna cevap verin. Akit spikeri cevap veremedi.”

KABEYE YAPILAN SALDIRIYA KARŞI SİZ BURDA NEDEN YAPMIYORSUNUZ

Akitçiler “Sözcü gazetesi Üsküdardaki Kabeye karşı saldırı yaptı siz neden sessiz kaldınız,Burada anıt yapıldı neden tepki vermiyorsunuz” dedi.

image

CÜPPELİLER MEYDANA GELDİ

Vatandaşlardan büyük tepki gören Akitçiler,kavga çıkarmak için provokatörlüğe başladı, Sözlü kargaşayı Chp’liler yatıştırarak vatandaşları uzaklaştırmaya başlayınca, Akit Spikeri sloganlar atmaya başladı, Çevreye “sakallı cüppeli kişiler” gelmesi nedeniyle olayın organize olduğu meydana çıktı.

Akit Sarıyerli Anne ve kızına sorular yönelti, Anne ve kızı ben müslümanım ve Atatürkçüyüm, sizin peygamberle ve Atatürkle ne sorununuz var dedi.

AKİTÇİLERİ AKP GENÇLİK KOLU BAŞKANI UĞURLADI

Akitçileri Cumhuriyet meydanından AKP ilçe Başkanı ve Yk Üyesi tebrik ederek uğurladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)