Son Dakika Haberler
“width=“1293

CHP GENÇLERİ BİR ADAY DAHA ÇIKARDI

CHP GENÇLERİ BİR ADAY DAHA ÇIKARDI
Okunma : 779 views Yorum Yap

oguzgercek-1

Sayın Partidaşlarım ve Sarıyer Kamuoyu,

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Gençlik Kolları Başkanlığına Adaylığımı açıkladığımı sizlere bildirmekten onur duyuyorum.

Türkiye Cumhuriyeti’nin içinde bulunduğu zor siyasi durum değerlendirildiğinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin artık ideolojik temelde siyaset yapma zorunluluğu ortaya çıkmıştır.

Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi ülkeyi kuran kurucu felsefenin merkezidir.

Bu gerçek herkesçe bilinirken görmezden gelinerek bu ilkelerden taviz verilmiştir. 2015 yılında yapılan seçimlerde görülmüştür ki genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu insanüstü bir performans sergilemiş, başarılı bir liderlik ortaya koymasına karşılık örgütteki hantal ve durağan yapı nedeniyle başarılı olunamamıştır. Bu nedenle artık siyasetin yenilenmesi ve değişmesi elzem hal almıştır.

Biz gençlerin siyasi reflekslerinin anlık siyasi üretkenliği, partimizin üzerine kara bulut gibi çökmüş siyasi kabızlığı yok edecektir. Bu değişimi yapacak ise partimizin genç kadrolarıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi gençler artık tüm siyasi makam ve görevlere icazetle değil, aksine bir baskı mevcut ise başkaldırarak çıkmalıdır. Unutulmamalıdır ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin kurtuluş mücadelesine karar verdiğinde sadece 30’lu yaşlarda idi. Ülkemiz padişahlık ile yönetiliyor, egemenlik milletin değil, günün padişahının ve işgal kuvvetlerinindi. Bugün ise egemenlik tamamen külliyesinde bütün yönetim erklerini elinde bulunduran bir diktatördedir.

Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk kadar zor ve meşakkatli bir süreçten geçmiyoruz fakat görevimizin bir o kadar da zor olduğunu biliyoruz.

Artık savaşlar ya da küresel mücadeleler silahla değil, zekâ ve teknoloji ile yapılmaktadır. Günümüz teknolojisinin siyasal hayata etkileri yatsınamaz bir hal almışken, partimizin ve örgütümüzün bu teknolojiye entegrasyonu konusunda çok geride kaldığı herkesin kabulünü görmüştür. Bizim gençlik kolları yönetimimizde teknoloji bir merkez olacak ve sokağın algısal yönetimi bu yöntemle değiştirilmeye çalışılacaktır.

Parti içi eğitim bizim için geçmişte ne kadar önemli ise partide aidiyet yaratmak için bugün de o kadar önemli olacaktır. Kimse şüphe etmesin ki Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları sokağı terk etmeyecek ve geçmişte olduğu gibi sokakta korkusuzca faşizme karşı mücadelesini sürdürecektir ve bu mücadeleden asla dönmeyecek, yılmayacak, vazgeçmeyecektir. İçinden yetiştirdiği yetkin ve donanımlı kadrolarla aydınlık Türkiye’yi yeniden inşa edecektir. Son olarak diyorum ki;

“Ekilir ekin geliriz,

Ezilir un geliriz.

Bir gider bin geliriz,

Bizi vurmak kurtuluşmu?”

Saygılarımla…

Oğuz GERÇEK

CHP Sarıyer Gençlik Kolu Başkan Adayı

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)