Son Dakika Haberler

MEHMET DENİZ’DEN SERT AÇIKLAMALAR

MEHMET DENİZ’DEN SERT AÇIKLAMALAR
Okunma : 1.713 views Yorum Yap

Mseniz

Sosyal medyada bazı siyasilerin farklı ve çirkin söylemleri üzerine Chp Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz basın açıklaması yaptı

 

İSYAN ETTİ

Sarıyer ilçesinde mahalle delege seçimlerimiz tamamlanmış olup 06 Aralık’ta olağan ilçe  kongremizi Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde şölen havasında gerçekleştireceğiz.
Üyelerimizin katılımı ile 38 mahallemizde bu güne kadar hiç bir partide (bizim partimiz dahil) yaşanmadık olgunlukta, demokratik, adilane bir yarış oldu. Bu yarışı seviyeli bir şekilde gerçekleştiren bütün mahallerimizdeki üyelerimize teşekkür ederim.
Ancak kongre yaklaşırken mahallelerde kıyasıya mücadele edip liste çalışması yapan ancak üyeden gerekli desteği alamayıp delege seçilemeyen bazıları (Hayri sizler), edep sınırlarını aşarak Facebook sayfalarında şahsıma ve Belediye Başkanımıza ağza alınmayacak hakaret içeren sözleri paylaşmaktadırlar.

DELEGE. SEÇİLEMEYENİN İSYANI
Ahlak fukarası bu Şahısın benimle problemi sadece delege seçilememesinden kaynaklanmamaktadır.
Kendisine gayri kanunu taleplerinin, yasadışı bir takım amaçlarının tarafımdan engellenmesi nedeni ile bu tür girişimlerde ve karalamalarda bulunmaktadır. Konu ile ilgili elimdeki belge ve fotoğrafları, başkan yardımcısı bir arkadaşımızla yapmış olduğu yazışmalar, yasal işlem başlatılmak üzere bugün itibarı ile gerekli mercilere iletilecektir.
Ayrıca kendi seviyesine uygun hakaret ve küçük düşürücü beyanları ile ilgili de manevi tazminat davası açılmıştır.

PARTİYE ZARAR VERENLERE SEYİRCİ KALAMAM
Parti hukukunu hiçe sayan bu davranışın da hesabı sorulacaktır.
Arzu etmediğim halde bu açıklamayı yapmak zorundayım çünkü temsil ettiğim kuruma ve şahsıma yapılan bu hakarete sessiz kalamam.
Böyle bir açıklamadan ötürü kamuoyundan özür dilerim.
Birileri ne yapar ederiz de İlçe Başkanı ile Belediye Başkanının arasını bozarız, kendimize yer açarız çabası içerisindedirler.

Üretmeden tüketmeye alışmış, çöp yollarından çalışmadan kazanmayı alışkanlık haline getirmiş, bu zavallılarla hukuki, siyasi ve her türlü platformda korkusuzca mücadeleye devam edeceğim.
Benim var olma nedenim de, şu an bulunduğum yerde olmamın nedeni de bu ahlâksızlıkları engellemektir.

Mehmet Deniz
CHP Sarıyer İlçe Başkanı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)