Son Dakika Haberler

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET
Okunma : 1.229 views Yorum Yap

ogretmenler-23 (1)

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğretmenlerin anlamlı günlerini kutladı.

Eğitimciler ve okul aile birliği üyeleri ile bir araya gelen Başkan Genç, ’’Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin bu kutsal gününü kutlarım.  Sizler yaşamın olmazsa olmazlarısınız. Sosyal, demokratik ve eğitim anlamında tüm olanakların daha fazla olduğu bir ortam diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Geleceğe ışık tutan öğretmenlerle birlikte pasta kesen Başkan Genç, minik öğrencilerin ilgisi ile karşılaştı. Başkan Genç’e çiçek veren öğrenciler, yazdıkları şiiri okudu. Ziyaretin sonunda öğretmenler ve Başkan Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü ziyaretini ölümsüzleştiren karede yer aldı.

Gelecek Benim Ben Geleceğim projesi kapsamında okullarda yapılan çalışmalar hakkında öğretmenlere bilgi veren Başkan Genç, önceliğinin çocuklar olduğunu ve eğitimde doğabilecek aksaklıklardan etkilenmemeleri için lojistik anlamda destek verdiklerini belirtti.

ogretmenler-23 (2) ogretmenler-23 (3)

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)