Son Dakika Haberler
“width=“1293

Şükrü Genç OKUL ZİYARETLERİNE GÜMÜŞDERE’YLE DEVAM ETTİ

Şükrü Genç OKUL ZİYARETLERİNE GÜMÜŞDERE’YLE DEVAM ETTİ
Okunma : 1.468 views Yorum Yap

GUMUSDEREOKUL-12 (8)

Sarıyer Belediyesi tarafından Gelecek Ben Geleceğim Projesi kapsamında okullardaki çalışmaları yerinde inceleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, okul ziyaretine Gümüşdere İlk ve Ortaokulu ile devam etti.

Gümüşdere İlk ve Ortaokulu’nu misafiri olan Başkan Genç, minik öğrenciler tarafından alkışlarla karşılandı.

 

‘’Eğitim Seviyesini Arttırmalıyız’’

Okul bahçesinde toplanan öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere hitap eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; ‘’Eğitim hayatın gerçeğidir. Buradan çıkan çocuklar belki de Türkiye’nin en önemli insanlarından biri olacak. Çocuğa yol gösterecek olanlarda aile ve öğretmenlerdir. Veliler araştırıcı olmalı. Bu okulun bende ayrı bir yeri var. Ben ilk okulda okurken bu okul bizim kardeş okulumuzdu. Eğitim seviyesini arttırmak zorundayız. Okul aile birliği ve ailelerle birlikte el ele verip daha güzel işler yapmalıyız’’ diye konuştu.

 

‘’En Büyük Yatırım Eğitime Olan Yatırımdır’’

Törende teşekkür konuşması yapan Okul Müdürü Saffettin Yaylacı; ‘’Bir kurumun veya insanın yapabileceği en büyük yatırım eğitime olan yatırımdır. Okulumuzun bazı ihtiyaçları vardı ve başkanımız ekibiyle birlikte bizim yanımızda oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.

Gümüşdere Mahalle Muhtarı Abdullah Gündoğdu, okul aile birliği üyeleri ve mahalle sakinlerinin katıldığı törende Başkan Genç’e ve ekibine okula yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)