Son Dakika Haberler
“width=“1293

M.Deniz, ÜYE HUKUKU NEDİR

M.Deniz, ÜYE HUKUKU NEDİR
Okunma : 613 views Yorum Yap

Mdeniz-12
Chp Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve yönetim kurulu üyeleri aylık olağan örgüt toplantılarını Sarıyer’in mahallelerinde gündemli olarak yapıyor.
Yeniköy de düzenlenen toplantıya Chp Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, İstanbul Millet Vekili Didem Engin katılarak parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Chp sarıyer yeni dönemde yeni strateji belirleyerek bundan sonra yapılacak olan örgüt toplantılarını her mahallede yapacakları belirtti, halkla birlikte iç içe yapılacak olan bu çalışmalarda parti çalışmalarının anlatılması ve Chp Sarıyer Belediyesinin hizmetlerinin tanıtılması, vatandaşların genel beklentisi ve isteklerinin yerinde tespit edilerek bu ihtiyaçların giderilmesi hakkında yeni bir proje geliştirdiklerini belirtti.
Chp ilçe başkanlığı bu ay örgüt toplantısını Yeniköy mahallesi Bağlar Mevki’nde yaptı. “Üye Hukuku Nedir” “Üyenin Halkla Teması” “Üyelerin Hakları Nelerdir” Aktif ve Pasif Üyelik” konulu gündemle toplandı.
Meclis üyeleri ve çok sayıda partililerin katıldığı toplantıda, Sarıyerde siyasi çalışmalar, örgütlenme, yaşanan seçimlerin değerlendirmeleri, gelecek için öneriler üzerinde durularak bugüne kadar yapılan çalışmalar anlatıldı.
image image

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)