Son Dakika Haberler

BEYARMUDU BELEDİYESİ İLE KARDEŞLİK

BEYARMUDU BELEDİYESİ İLE KARDEŞLİK
Okunma : 631 views Yorum Yap

beyarmudu-1 (5)
Sarıyer Belediyesi Meclis üyeleri KKTC’de Başkan Vekili Hüseyin Çoşkun ve Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ile birlikte CHP ve AKP Meclis Üyeleriden oluşan heyet ile AB Fon kaynaklarını en iyi şekilde kullanan KKTC Beyarmudu Belediyesini ziyaret etti.
Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip heyeti karşılarken birçok arkadaşımızı Sarıyer’den tanıyorum dedi. AB fonları ile bir çok kültürel ve kalkınma modelleri ile örnek çalışmalar yaptığını yeni projelerinin ise Engelsiz Yaşam Turizmi olduğunu  belirtti.
Kültür ve sanat festivalleri ön planda olan Beyarmudu belediyesi halk ile bütünleşerek ortak çalışmalara imza atıyorlar, başkan İlker Edip Modern sosyal tesisler kazandırarak Beyarmudu ilçesine farklı anlamlar katmış başarılı belediye başkanı olduğu gözlemlendi.
 
Sarıyer Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çoşkun ve Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek görüşmede, Hüseyin Çoşkun, Gelişmekte olan Kıbrıs’ın sağlık konusunda başarılı olduğunu, Üniversitelerin en büyük kazanç olduğunu, Sarıyer Belediyesi olarak eğitime nasıl katkı verdiklerini anlattı. AB projeleri ve Engelli çalışmalarını anlatarak örnekler vererek katkı sundu. Her iki belediyenin karşılıklı olarak projeler gerçekleştireceğini belirtti.
Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek Belediye bütçeleri ve idari yapılanmalardan bahsederek, seçim sistemi hakkında karşılıklı bilgiler verdiler. KKTC yeni ve genç bir cumhuriyet, Beyarmudu merkezin uzağında bir belediyesiniz, teknik ve birlikte çalışma belli alanlarda işbirliği yapılabilir dahada geliştirilebilir, yapımı tamamlanan yakında açacağımız Ayazağa Mahallesinde bulunan Rauf Denktaş Kültür Merkezi  büyük bir kültür merkezi, açılışında Kıbrıs kardeş beledileri olarak sizleri aramızdan görmek isteriz,Burası bir Üniversiteler Cumhuriyeti bunun dönüşümünde mutlaka Kıbrıs çok başarılı olacaktır.

beyarmudu-1 (2) beyarmudu-1 (3) beyarmudu-1 (4) beyarmudu-1 (6)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)