Son Dakika Haberler

CHP TUZLA’DA MUHTEŞEM BALO

CHP TUZLA’DA MUHTEŞEM BALO
Okunma : 2.088 views Yorum Yap

CHP-TUZLA
Siyasetteki uzun yolculuk devam ediyor.
CHP Tuzla İlçe Başkanlığının geleneksel balosu Tuzla Adil Restaurantta gerçekleşti,
Tuzla ilçe başkanlığın gecesinde CHP İstanbul Millet Vekili Onursal Adıgüzel, Ali Özcan geceye renk kattılar ve partililerin yoğun ilgisi ile karşılandılar.
CHP İstanbul ilçelerinden bir çok partilinin toplantıya eşlik etmesi ile masalarda siyasi gündem, parti içi politikalardan uzak, MHP’de süren kongre rüzğarları ve Türkiye’nin dış politikası ve gecenin en önemli konusu ise Yargıtay’ın vermiş olduğu kararla ERGENEKON ÖRGÜTÜMÜ ODA NE? Başlıkları oldu.
CHP İstanbul Kongresinin İl başkanlığı adaylarından CHP Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Grup Başkan Vekili, İBB Meclis Üyesi Gökan Zeybek Tuzla gecesinde dostları ile buluştu. Zeybek, bir yazarımızın dediği gibi “ Berlin’de hakimler varsa, Türkiye’de Avukatlar var” sözü Türkiye’de uzun yıllar yaşanan hukuk mu- gukuk mu tartışmalarına noktayı koyan bir işarettir anlayana,  AKP Hükümeti, bugün hükümet özelliğini yitirmiş ve kontrolü tamamen Türk Silahlı Kuvvetlerine kaptırmıştır. Yakın zamanda ülkemizde siyaset yeniden yapılanmalara yelken açacak, MHP’de yaşanacak olan iktidar değişikliği ile muhafazakar siyaset arenası yeniden şekillenerek en büyük zararı AK Parti görecek dedi.
Tuzla CHP İlçe Başkanlığı balosuna İl Başkanı Cemal Canpolat ve Yönetim Kurulu siyasi yoğunluk nile katılamadığı ve çicek gönderdiği,  CHP’li Belediye Başkanları’da çicek ve telgraf göndererek baloya destek oldular. Gecede CHP Sarıyer İBB Meclis Üyesi Sevim Yalınkılıç Tuzlalı eski dostları ile hasret giderdi.
20160422_212404_resized 20160422_215331_resized 20160422_220109_resized 20160422_221745_resized 20160422_221904_resized

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)