Son Dakika Haberler
“width=“1293

BAŞKANLAR BAŞARI ÖYKÜLERİNİ ANLATTI

BAŞKANLAR BAŞARI ÖYKÜLERİNİ ANLATTI
Okunma : 625 views Yorum Yap

Baskanlar
Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen sempozyumda Prof. Dr. Ruşen Keleş moderatörlüğünde konuklara başarı öyküsünü anlatan Başkan Genç’e Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara eski Belediye Başkanı Murat Karayalçın da tecrübelerini anlatarak eşlik etti.
“SARIYER TAM BİR MOZAİK”
Başkan Genç , “Bizim başarısız olma gibi bir lüksümüz yok. Her zaman başarılı olmalıyız. Halkı temsil ediyoruz, onların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veriyoruz. Sadece kendi ilçemizde başarılı olmak değil, buradaki başarının siyasi bir başarıya dönüşmesine önderlik etmek zorundayız. Kavgayı bırakıp, işimize bakacağız. Sarıyer, deniziyle ovasıyla tepesiyle her bakımdan muhteşem bir yer. Bölgemizde İstanbul’un en eski gecekonduları ve köyler var, modern köylerimiz var. Dünyanın en önemli iş merkezleri var. Bunların hepsini göz önünde bulundurduğumuzda Sarıyer tam bir mozaik. Türkiye’yi Sarıyer’de bulmak mümkün, her şey var Sarıyer’de” diye konuştu.
Program sonunda AEV Başkanı Metin Özaslan, sempozyumun en kısa zamanda kitap haline getirileceğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)