Son Dakika Haberler

2.5 YIL SONRA NEDEN KONUŞTU

2.5 YIL SONRA NEDEN KONUŞTU
Okunma : 4.043 views Yorum Yap

img_8667nizamettinnn
 

YOZGAT’A VARDA BİZE YOK MU?

Sarıyer Belediye Meclisinde bugün renkli ve hareketli saatler yaşandı.
CHP İBB Meclis Üyesi Nizamettin Günel, Meclis toplantılarında kolay kolay konuşmayan ve kürsüye çıkmayan yılların siyasetçisi bugün mecliste dayanamadı.
AKP Grup başkan vekili Nurettin Çelik’in köprü çıkış Tünelleri, Sarıyer Tünel bağlantıları ve Yeni tünelleri gösteren harita ile sunum yaptıktan sonra “Nizamettin Günel’i konuşturan nedenler nelerdi?”

NERDE ADALET – NEREDE KALKINMA

13 YILLIK TÜNEL PROJESİNİ YENİ DİYE SUNDULAR
Akp Grubu’nun sunumunu izledim, bu projeler çok gecikmiş olan projeler, Akp döneminde 2001,2003, 2004 yıllarında bu projeler ihale edildi, bu ihaleyi bir firma kazandı, siz onları gidip bir araştırın ve bu ihaleyi kazanan firma da ilişkilerin bazı durumlarından dolayı iptal edildi ve şuanda gecikmiş olan 12-13 yıllık bir projedir.
İŞİ BİLEN MÜHENDİS KONUŞUNCA AKIL DEĞİŞTİ
Ayrıca bu güne kadar hiç konuşmadım. ( 3. Boğaz köprüsü İle ilgili olarak) tünel yapıldığından bahsediyorsunuz, köprü bitti, yollar açıldı, tünel yok. tünel projesi ne zaman İBB’den geçti 2 ay önce, bir proje başladığı zaman ne yapılır, çevresi ile birlikte ortak hareket edilir, şimdi sizler Kilyos’taki çıkışları yapıyorsunuz, bağlantınız yok, bağlantı nerede?
Ne zaman yapılacak, Tünel daha ihalesi bile yapılmadı.
Sizin bahsetmiş olduğunuz, Dolmabahçe,Fulya –Akmerkez altı ve Baltalimanı’nın bu tarafa geçecek olan tünellerinden başladı, başlaması ile ilgili gurur duyuyoruz lakin sizler. Bunları araştırmanız lazım.
AKILLARDA DELİ SORULAR “GENÇ İNŞAAT” SEYRANTEPE HASTANE
2. olarak, Hep Sarıyer’deki hastaneden bahsediyorsunuz, siz hiç “Genç İnşaat’ın” yapmış olduğu Seyrantepe deki büyük dev hastaneden bahsetmiyorsunuz, Sarıyer’in sınırları içerisinde ne kadar zaman kaldı.
Bir takım şeyler sorduğunuz zaman bunların cevabını alacaksınız.
200 BİN YOZGAT’A 2 HASTANE, 450 BİN SARIYER’DE İSE İNŞAAT DEVAM EDİYOR
İBB Meclis Üyesi Nizamettin Günel Yozgat- Sarıyer kıyaslaması yaparak Sarıyer’de yapımı duran ve ısrarlar açılması ve bitirilmesi ertelenen hastanelerin durumlarını sorguladı.
AKP Grup başkanı Nurettin Çelik’in Tünel yolunun hastahane bağlantıları ile ilgili yaptığı sunumu gerçekleştirince Nizamettin Günel dayanamadı.
CHP Meclis Üyesi Nizamettin Günel Unutturulmaya çalışılan hastanelere dikkat çekti Sarıyer’in nüfusu ne kadar 450 bin. Yozgat’ın nüfusu ne kadar 200 bin Yozgat’ta ne yapıyorsuz “Şehir Hastanesi” yapıyorsunuz.
Sarıyer’de 450 bin nüfuslu bir ilçede hastane dururken siz Yozgat’ta Devlet Hastanesi varken daha büyük hastane yapıyorsunuz.
Buradaki hastane neden yapılmıyor?
ÖZEL SEKTÖR HASTANELERİ KİMİN
Çünkü siz “özel sektöre 25 yıllık” bir takım hastaneleri pas ettiniz, Adana da var, Antep’te var, Elazığ da var, Sivas’ta var, İstanbul’da ikitelli’nin orda var, şu anda halen daha o hastanenin temelini attıkları halde hiç bir şey yapılmadan duruyor.
Bazı projeleri çalışarak ve geçmişini bilerek incelerseniz memnun oluruz.. Selçuk bey sürekli teknikten bahsediyor, biz tekniğin ne olduğunu çok iyi biliriz, dedi.
The Sariyer Times

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)