Son Dakika Haberler
“width=“1293

SARIYER DİREKLER ARASINDA KALDI

SARIYER DİREKLER ARASINDA KALDI
Okunma : 831 views Yorum Yap

fatih-terim-sariyer-macini-izledi-11558h
Ligde orta sıralarda mücadele eden Sarıyer iyi başladığı sezonda güçlü rakipler ile karşılaşınca heyecanını yitirdi. Bir türlü toparlanamayan Sarıyer kendi sahasında İnegöl’e puan kaptırdı.
Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Sarıyer Kulübü Eski As Başkanlarından TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez’in davetlisi olarak Sarıyer maçına geldi. Devre arasında Asbaşkan Ferhat Göçer ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz’de birlikte oldu.
mdeniz
SARIYER PENALTI DİREKTEN DÖNDÜ
Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan müsabakada Sarıyer, İnegölspor ile berabere kaldı. Sarıyer, karşılaşmanın 86. dakikasında Yaser ile bir penaltı atışından yararlanamazken, 87.dakikada ise Yaser kırmızı kart gördü.
Sarıyer: 0 – İnegölspor: 0
Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Şeref Taştan, Emin Barlas, Serdar Soydan
Sarıyer: Sadrettin, Hüsnü, Mert, Fethi, Yaser, Ensar, Bertul (Dk. 84 Erkut), Furkan (Dk. 67 Cihan), Hakan (Dk. 90+4 Sabutay), Fahri, Melih
İnegölspor: Hamdi, Kemal, Recep, Bilal, İsmail (Dk. 64 Emre Aktaş), Berkay (Dk. 90+3 Okan), Emrah, Ömürcan (Dk. 73 Mahmut), Lider, Emre Okur, Oğuz
Kırmızı kart: Dk. 87 Yaser (Sarıyer)
Sarı kartlar: Dk. 64 Emrah, Dk. 69 Emre Okur, Dk. 90 Oğuz, Dk. 90+1 Lider, Dk. 90+4 Emre Aktaş (İnegölspor), Dk. 89 Fatih (Sarıyer)
Eski Kulüp Başkanı İbrahim Balcı’nın maçla ilgili yorumu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)