Son Dakika Haberler

Sarıyerde Kaza 2'si Çocuk Yaralı

Sarıyerde Kaza 2'si Çocuk  Yaralı
Okunma : 2.048 views Yorum Yap

img_8545
Kaza, saat 15.00 sıralarıda Sarıyer Büyükdere Caddesi Derbent mevki Maslak istikametinde trafik ışıklarında meydana geldi. 67 SN 251 Plakalı aracın sürücüsü Oğuz Can Sarıyer’den maslak istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek, trafik ışıklarında sola dönüş için bekleyen üç araca çarptı.
Çarpmanın etkisi ile Oğuz Can, araç içerisinde sıkışırken yanında bulunan Talha Tuncay yaralandı. 34 ZH 2572 plakalı hafif ticari aracın kadın sürücüsü de, çarpmanın etkisiyle araç içerisinde sıkıştı. Sıkışan kadının yanında bulunan iki çocuk ta, kaza nedeniyle görgü tanıklarının ifadesine göre araçtan yola fırlayarak yaralandı. 34 PA 7340 plakalı otomobil sürücüsü Hande Fakir de hafif şekilde yaralandı.
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan sürücüler itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak ambulanslar ile çevre hastanelere sevk edildi. Diğer yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle Büyükdere Caddesi Maslak istikametinde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
img_8546
Kaza nedeniyle cadde üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Görgü tanığı Onur Selim, Beyaz minibüs süratli geliyordu, öndeki araca vurdu. O araçta öndeki araca vurdu, o da önündeki arabaya vurdu. Dört araç birbirine girdi, ama emniyet kemeri takmamanın hatası, iki tane çocuk camdan fırladı’ diye konuştu.
Bir başka görgü tanığı Gökhan Kılıç, Bir tanesi boğazından yaralanmıştı burada. Bir tane çocuk arabadan mı ne fırlamış kafasını kaldırıma vurmuş burada. Kaza yapan kadın şoka girmişti, ‘üç tane çocuğum vardı’ dedi; bakıyoruz iki tane çocuk var. Ortalık karıştı, herkes birbirine girdi. Koştuk bu adama tampon yaptık, sonra koştuk diğer yaralıya yardım ettik. Çocuk yoldaydı, onları kaldırıp hastaneye götürdüler’ dedi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Sözcü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)