Son Dakika Haberler
“width=“1293

MÜCADELE AZMİ ZEVK VERDİ..

MÜCADELE AZMİ ZEVK VERDİ..
Okunma : 1.109 views Yorum Yap

Sarıyer’imiz bugün berabere kaldı. Kırklareli bize oldu olası ters gelir. Bugün de öyle oldu. Maçın başladığını daha anlamadan defansın arkasına atılan uzun bir topla eski oyuncumuz Serkan golü attı.
Onunla beraber Mustafa ve Timuçin de bu yıl bizden Kırklareline transfer olmuştu. Bir de Trabzon’dan yetişen ve Başakşehir’de de oynayan Oğuzhan iyi bir kaleci ve epeyce pozisyonumuzu tek başına bertaraf etti. Dolayısı ile bu takım bizi iyi bildiği gibi deplasman ezikliği de hissetmediler.
Devre böyle bitti ve ilk gole benzer bir pozisyonu hazırlayan Serkan asist yapınca fark ikiye çıktı ikinci yarının daha başında. Taner Taşkın Hocamız bence üç beş ikiye dönerek hücuma ağırlık verdi ve risk aldı. Ensar Enes ve Bertul’u kanatlara aldı ki çok doğru bir hamle idi bu uygulama. Çünkü Kırklareli yaşlı bir takımdı ve oyundan düşecekti. Nitekim de öyle oldu.
Yüklendikçe yüklendik ve kornerden gelen topa Enes müthiş vole attı. Yılın bu vuruşu gol olmasa zaten ortada fiziki kurallar kalmazdı. Yoğun baskıda Emrah Erenle ikinci golü bulduk. Üçüncü gol imkanlarını da yakaladık ama biraz bunları cömertçe harcadık. Kısacası ikinci devredeki mücadeleden haz almayan yoktu. Tebrikler Taner Hocamız ve futbolcu kardeşlerimize. Ben ara dönemde yapılacak takviyelerle -ki bu konuda çalışmalar yapıldığını duydum- geçireceğimiz hazırlık kampı sonrası çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum.
Bunu ikinci devredeki mücadelede hissettim. Hocamızın bekleneni vermeyen futbolcuyu kadroya almaması veya oyunun başında da olsa değiştirmesini çok doğru buluyorum. Anlaşılan daha çok heyecanlı maçlar seyredeceğiz. Maçın sonunda seyircimizin futbolcu ve hocalarımızı alkışlaması da çok güzeldi. Çalışmaya devam..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)