Son Dakika Haberler
“width=“1293

“ KARANLIKLAR LORDU BARON JANYRİN’İN KIZI KYRA” (1)

“ KARANLIKLAR LORDU BARON JANYRİN’İN KIZI KYRA” (1)
Okunma : 1.451 views Yorum Yap

KYRA

Yeni bir yıl dönümündeyiz.

Kraliçenin prensleri Londra meydanlarında cirit atıyor!

Londra meydanında bulunan `St Paul Kadetrali ` Cristimas için süslenmiş yeni yılın ilk ayini yapılacak, Lordlar ve Avam kamarasında bulunan insanlar tören için yerlerini almış durumdalar.

Ahali, zengin, fakir, lordlar, aristokratlar,  Londra’nın Trafalgar meydanında  Kraliçenin faytonla gelişini beklemektedirler,

Mor çarşafların mihmandarı Prens Daniel, Trafalgar meydanında Lord George Gordon Byron kızı Alegra Byron ile Critimas’a katılıyordu.

Lord Gordon Byron, Londra’da soylu bir muhafız subayının oğlu olarak dünyaya gelen George Gordon Byron, doğumundan bir yıl sonra Lord unvanını kazandı. 13 yaşındayken Harrow‘da eğitim almaya başladı daha sonra da eğitimine Teslis Koleji’nde (Trinity College, Cambridge’de) devam etti. İlk şiir kitabı olan “Aylaklık Saatleri’nde” yer alan şiirlerini Cambridge‘deyken kaleme almıştı.

200px-George_Gordon_Byron2Ezilen halka duyduğu yakınlığı 1809’da katıldığı Lordlar Kamarası’nda yaptığı konuşmalarda da dile getirmiş ve Ludditler ile İrlanda’daki durumun düzeltilmesinden yana çıkmıştır. Avrupa’da feodal-bağnaz gerici hareket yıllarında Byron’ın eserlerinde diyalektik çelişkilerin ortaya çıktığı görünür. Napoleon şiirlerinde Fransız İhtilâli’ni ideallerinden saptıktan sonra, eski Fransız İmparatorluğu’nun iktidarı kötüye kullanışını ortaya koymuş, öte yandan yazdığı bir dizi şiirde şaşkın ve yalnız başına insanlık meselesini çözmeye kalkışan ama giderilemez bir acı içinde kölelik dünyasının toplumsal adaletsizliğin ve halkın çektikleri karşısında yer alan lirik bir kahramanı vermiştir.

Siyasî ve ailevî sebeplerle, 1816’da, İngiltere’ye bir daha dönmemek üzere, terk eden Lord Byron, önce İsviçre’ye gitmiş ve orada Percy Bysshe Shelley ile tanışmıştır.

SİYASİ VE AİLEVİ SEBEPLERLE

Dananın kuyruğunu araştırdık..

Prens Daniel, George Gordon Byron kızı Alegra Byron ile ilişki mütevazi bir ilişkiden uzaktı.

Londra’da dillere destan dedikoduların ayyuka çıkması neticesinde, metro gazetelerinin magazin sayfalarında, dedikodu sütunlarında Alegra Byron’un klasik kıyafetleri eleştirilmiş, Burberyy paltosu altında aristokratik ekose altına giymiş olduğu çağın en büyük striptiz yıldızı Dita Von Teese’nin giymiş olduğu jartier’in demode oluşu deklanşörlerden kaçmadı,

YAKALANMIŞLARDI…

Alegra Byron eksi 10 derecede, rüzgarın etkisi ile havalanan eteklerin  jarterin kopçaları kah kopmak üzereyken. Prens Daniel bir nebze olsun müdahale etmek üzere hareket etmek istese de başarılı olmadı.

Flaşlar patlıyor ve son fotoğraflar ajanslara geçiyordu..Bran New Black Jartier kaçınılmaz olarak görülüyordu..

Yuhhh!! Markayı nerden gördünüz yaa..

Prens Daniel, panik halinde basına açıklama yapmak zorunda kalıyordu. metroda yayınlanan haberlerin doğruluğu yansıtmadığını belirtiyor ve kınama yayınlıyordu.

Prens Daniel Basın açıklamasında, Birlikte olduğum Alegra Byron Avam kamarasından Lord  George Gordon Byron kızıdır. Bugün yılbaşı dolayısı ile birlikte olduğumuz Alegra Byron, Bran New Black giymemektedir. Bu bize yapılmış bir yüz kızartıcı suçtur. Halkımız buna inanmamalıdır..Alegra VIC Sexy Nightdress kullanmakta olduğu belirtirim..

Prens Daniel, yapmış olduğu kısa açıklama ile herkesi hayrete düşürmüştür.

Londra metro basını büyük fiyaskoyu manşetlere taşımaktadır…

KALİTE ÖNEMLİDİR. LAKİN KALÇALAR DAHA ÖNEMLİDİR…

 

Londra’nın Trafalgar meydanına Prens Leonardo girmektedir!!

Üç çifte atlı faytonu ile alana gelen Prens Leonardo yalnız değildir.

“Prens Leonardo, prenslerin en büyüğüdür, babasını izlerini taşımaktadır, derin düşünceli, Kraliçe tarafından İngiltere’nin en büyük proje varlığı olarak yetiştirilmiş Londra’nın mimari yapısını yeniden yapılandırmakla görevli yüce Prens Leonardo, Şehrin tarihi kentlerinin incelemesini yapmakta  onarımını ve gelişimi ile ilgili projelere imzalar atarak modern dünya ile entegre olmuş, Kraliyet sarayına dokunmadan, şehrin silüetini bozmadan yeniden gelişim ve onarım yaparak, ek binalar ile Şehrin büyümesi ve ekonomiye destek vermesi için çaba sarf etmektedir.”

Prens Leonardo faytondan inerken Londra’nın magazin basını metro gazeteleri, Leonardo’nun yanında bulunan  Lord Baron Janvrin kızı Kyra’yı görünce metro basınında Twitter ile acil haber geçildi,

“ KARANLIKLAR LORDU BARON JANYRİN’İN KIZI KYRA”  Trafalgar meydanında….

Metro basını “Karanlıklar Lordu Baron Janyrin’Kızı Kyra” duyurusu yapmasaydı! Ne Büyük Britanya, Ne de Londra Trafalgar meydanında bulunan ahali, ne de Dünya, İngiltere sömürgesinde bulunan ülkeler gerçeği bilemeyecekti.

Yuhh Leonardo, Bu ne yaa…

Karanlıklar Lordu’nun kızı Kyra. Gerçekten karanlıklar prensesi olabilir mi?

 

TRAFALGAR MEYDANINDA BEKLENİLMEYEN SÜPRİZ MİSAFİR…

Prens Leonardo ihtişamlı bir şekilde sarayın önüne gelmiştir, fayton yan yamaçtan çifte aslan baş heykelin tam ortasında durur, Leonardo sağ bacağını dışarı çıkarır, yere basmak üzereyken başını sol tarafa çevirir, derin bir bakış fırlatır, sol eli ile yeşil papyonunu düzeltir, üzerinde frak takım, sag ayağını hafifçe dışarı çıkardığında, her iki ayağı yere basmaktadır.

Trafalgar meydanında halkına göz ucu ile bakarak, Kyra’yı faytondan indirmek için iki adım geri gider.

Kyra, sol yana yatmış kocaman şapkasını bir boyun hareketi ile clark çekerek,bir yandan Prens Leonardo’nun sağ elini tutarak faytondan iner,

İlk adım sağ ayaktır, Metro basını deklanşöre basar!

Hava rüzgarlı, basın en ince ayrıntısına kadar çekim yapmaktadır, saniyeler içinde binlerce pozlar çekilmekte, Kyra’nın etkisi alanı kaplamakta, bir rüya prensesi alan inmektedir.

544px-Red_White_Gold_Jewelled_Mask_FemaleKaranlıklar Prensesi Kyra dar ve uzun etek olduğunu gördüğümüz  “Knee-Length Denim Skirt” giymektedir. Yüzünde “Jewelled Mask, Black ” bulunması alanda bulunan lordların gözünden kaçmamış lakin ahali merak içinde mask içinde bulunan kişinin kim olduğunu merak etmektedir.

Siyah yüz maskesi gizemli “Karanlıklar Prensesi Kyra” ürpertici, bir o kadar sexy kıyafeti ile Trafalgar meydanında korku salmakta, halk içten haykırışların yanında saraya girecek olan en büyük kardeşin Leonaerdo’nun getirdiği kızı merak etmektedir.

Halk Tedirgindir…

KARANLIKLAR PRENSESİ KYRA KİM?

Ve Nihayet Trafalgar meydanina Postacinin oglu Andre gelmektedir.

KRALICENIN PRENSLERI = SKLETRINAS TARIHI

Devam edecek..

Mustafa Balcı

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)