Son Dakika Haberler

YOLUN SOLUNDA BULUŞMAK / Nihal YEŞİLBAŞ

YOLUN SOLUNDA BULUŞMAK / Nihal YEŞİLBAŞ
Okunma : 981 views Yorum Yap

nihalyesilbasOkuduğumuz her kitaptan birer mesajlar mutlaka alırız. Yada yaptığımız hatalardan dersler çıkarırız. Günümüze kadar, bozuk ve yanlış yönetimler yüzünden gördüğümüz ve yaşadığımız onca olaylar  ve yaşanmışlıklardan neden mesajlar alıp ders çıkarmayız bilemiyorum. Özellikle sağ görüşe sahip yönetimlerin yıllardır ülkemiz üzerinde bıraktığı acı izleri gördükçe.!

Uzun zamanlardan beri,sağ görüşe sahip bazı yönetimlerin milletçe bizlere yaşattıklarını hepimiz biliyoruz. Bunu kimse inkar dahi edemez.! Hatırlayalım. Bir donemde, yaktılar, yıktılar, astılar. Hapsettiler yok yere, zincirlere vuruldu kalemler. Kırılan kalemler kalplere dokundu en acısından. Onyedisinde çocuklar çekildi iplere.Ciğerleri yandı anaların, babaların. Adeta insanlık yok edildi…

Simdi değişen ne var? Yine sağ görüşlü diktatör bir parti lideri ve intikam siyaseti güden yönetim şekli. Yine aynı senaryolar, hatta daha kanlı ve insanlık dışı bir biçimde.. Çocuklar büyümeden ölüyorlar,.Barış isteyen gençlerin üstlerine bombalar atılıyor.! Ülkemizin üzerine kapkara bulutlar çökmüş. Gelecek tehlikeler belli ama bir şey yapılamıyor.! Türkiye öksüz,Türkiye yetim kalmış durumda.!

Yok arkadaş ne varsa SOLDA var. Sol görüşe ait yönetim şeklinin,insanlığı yaşayarak yaşatan bir anlayışı vardır. En hakikisinden hemde. Yalansız, dolansız ve de saydam. Kırmadan incitmeden, ayırmadan, bölmeden ve toplayarak.

Tüm uğraş ve mücadelesi halk ve insan odaklıdır. Toplumun tamamını kucaklayan yönetim anlayışına sahiptir. İçinde bulunduğumuz çıkmazlardan sol ve Cumhuriyetçi bir yönetim sayesinde çıkılacağına inanmak zorundayız. Vatanını milletini koruyacak ve onların huzuru ve güvenini en iyi şekilde sağlayacak yönetim şeklidir. Ulu önder ATATÜRK‘ un kurmuş olduğu, ve onun ileri görüş ve zekasının eseri olan merkez sol ve Cumhuriyetçi partisine ülkece ihtiyaç duyulmakta simdi. Yaşadığımız kaostan kurtulmayı çok istiyoruz. Artık eller vicdanların üzerinde, ve vicdanlarımızın sesini de dinleyerek seçimimizi yapacağız. Yolumuzu artık sola çevirme zamanı. Solda birlik, solda dirlik var. Sol görüşlü Cumhuriyetçi anlayışla, özgür ve barış içinde bir yaşama kavuşmak yine halkın iradesi ve seçimiyle olacaktır.

YOLUN SOL-UNDA BULUŞMAK ÜZERE.!!!

Nihal  Yeşilbaş

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)