Son Dakika Haberler

Adnan Keskin, Oguz Kaan Salıcıya Sahip Çıktı

Adnan Keskin, Oguz Kaan Salıcıya Sahip Çıktı
Okunma : 850 views Yorum Yap

Oguzkaansalıcı Eski millet vekillerini ve İstanbul aday adaylarının. Ankarada kaporacılara verdiğiniz çekleri gelin alın diyen CHP İstanbul İl Başkanı Oguz Kaan Salıcı acil olarak Ankaraya çağrılmıştı.
Oguz Kaan Salıcı Yerel seçim adaylarını belirleme komisyonu üyeleri ile toplantı yaptı.
ADNAN KESKİN SAHİP ÇIKTI
Gerçek Gündem’in haberine göre CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın ”Yerel Seçim Adaylarını Belirleme Komisyonu” üyeleri Bihlun Tamaylıgil, Adnan Keskin, Gökhan Günaydın, Umut Oran ve Bülent Tezcan’a yönelik dile getirdiği ”Kapora” suçlamasının yankıları sürüyor. Bugün Salıcı’nın konuşmasında adı geçen beş genel yardımcısı, İstanbul İl Başkanı ile hiçbir şey olmamış gibi toplantı yaptı.
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın aday adayları toplantısında dile getirdiği “Ankara’daki abilerinize güvenmeyin. Ankara’daki abilerine kapora yatıranların kaporaları yandı. Bol sıfırlı çekleri verenler çeklerini geri alsın” sözlerinin muhatabı Bihlun Tamaylıgil, Adnan Keskin, Gökhan Günaydın, Umut Oran ve Bülent Tezcan, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile sabah saatlerinde buluştu.
Genel Başkan Yardımcıları ile İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, o sözler hiç söylenmemiş gibi bir araya geldi ve şakalaştı. Ankara’daki genel merkezde buluşan Salıcı ile Genel Başkan Yardımcıları, İstanbul’daki aday adaylarının durumunu masaya yatırdı. Toplantıya İstanbullu PM üyeleri ile İstanbul Milletvekillerinin bazıları katıldı.
Bu sırada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aday Belirleme Komisyonu üyelerini makamına çağırdı. Toplantıya bu yüzden 25 dakika ara verildi. Aday Belirleme Komisyonu üyeleri ile diğer katılımcılar daha sonra toplantıya devam etti. ”Kapora” ve ”bol sıfırlı çekler” sözlerinin gölgesinde geçen toplantıda, ”adayların belirlenmesinde eğilim yoklaması” formülünün öne çıktığı öğrenildi. Bu sırada bazı partililerin birbirlerine “Kaporaları kim almış” diye espri yaptığı ve şakalaştığı da görüldü.
Öte yandan, Oğuz Kaan Salıcı’nın ”Kaporacılar” ve ”bol sıfırlı çekler” sözünün ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuya ilişkin soruşturma başlattığı ve Salıcı’yı Ankara’ya çağırtmasına rağmen görüşmediği öğrenildi. Salıcı’nın ise yakın çevresine “Hiçbir sorun yok, görevime devam ediyorum” dediği öğrenildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in makamına gelerek Salıcı’yı eleştiren partililere “Oğuz iyi bir çocuk, söylediklerinin üstünde durmayın” dediği belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)