Son Dakika Haberler

“Sarıyer’de Şükrü Genç ile yeniden iktidar olacağız”

“Sarıyer’de Şükrü Genç ile yeniden iktidar olacağız”
Okunma : 657 views Yorum Yap

chp_sariyer_1CHP Sarıyer İlçesinin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.  Açılışta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç büyük coşkuyla karşılandı.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer’de Şükrü Genç başkanla çok büyük bir farkla yeniden iktidar olacağız. Şükrü Genç ile önümüzdeki 5 yıllık süreyi de sağlıkla geçireceğiz.”dedi.

chp_sariyer_13CHP Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise “El ele kol kola omuz omuza” sloganları eşliğinde mikrofona gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise coşkulu kalabalığı selamlayarak, “Bu coşkuya hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Biz Türkiye iktidarına talip olabilmek için konuşmak değil koşturarak çalışma zamanı olduğunu unutmayalım. Yaratacakları provokasyon ortamlarına hazır olalım. Çünkü beklentileri çok fazla. Eğer bu yalan dolanın ve engellemenin önüne geçmezsek bütün emeklerimiz boşa gider. Halkımızın beklentileri çok farklı noktalara gider. Onun için hep ileriye olmak üzere, yolumuzdan hiç sapmamak üzere, yapılan provokasyonlara gelmemek üzere ama sırası geldiğinde de gereğini yapmak üzere çalışacağız. Sarıyer ile bütün Türkiye, Sarıyer ile bütün İstanbul gurur duyacak. Türkiye’nin geri dönüşü Sarıyer’den olacak. Çünkü Sarıyer halkının her türlü provokasyona rağmen, her türlü engellemeye rağmen ve yanlarına çok daha fazla yeni dostlar katarak halkın iktidarının çok daha önemli hedeflere ulaşacağını çok net gösterecek. Bizim işimiz halkımızla, bizim işimiz toplumla. Ayazağa ile seçimi alacaklarmış, ama Ayazağa burada. Biz seçimi Ayazağalı dostlarımızın da katkısıyla çok daha açık farkla alacağımızı çok net bir şekilde göstereceğiz” diye konuştu. Sözlerini tamamlamasının ardından “Sarıyer seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla alkışlanan Genç herkese teşekkürlerini sundu.

chp_sariyer2

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)