Son Dakika Haberler

SARIYERLİLER BAYRAMI ÖZGÜN’LE KARŞILADI

SARIYERLİLER BAYRAMI ÖZGÜN’LE KARŞILADI
Okunma : 958 views Yorum Yap

ozgun-1 (1)

Sarıyer Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında bir ay boyunca Barış, Huzur ve Hoşgörü alanı İstinye Tersane’de düzenlenen konserlerin sonuncu gününde Ünlü Pop Müzik Sanatçısı Özgün sahne aldı. Bayramın gelişini hep birlikte kutlayan Sarıyerliler, ünlü sanatçının birbirinden güzel şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

Sarıyerliler Özgün’le Unutulmaz Bir Akşam Yaşadı

Sahneye büyük bir coşkuyla çıkan Özgün ilk olarak sevilen şarkısı Sadece Arkadaşız’ı seslendirdi. Birbirinden hareketli ve duygusal parçalarıyla geceye devam eden sanatçıya hep bir ağızdan eşlik eden gençler, mutlu bir akşam yaşadılar.

Gecenin sonunda sahneye gelen Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Ramazan Ayı’nın son gününde Sarıyerlilerle bir araya gelen Özgün’e teşekkür ederek kendisine çiçek takdim etti.

ozgun-1 (2)

”Tüm Sarıyerlilere Teşekkürler, Seneye Görüşmek Üzere”

Sarıyerlileri selamlayan bir konuşma yapan Erdem, Başkan Genç’in selamını ileterek, ‘’Başkanımız Karadeniz’de, iftar programı dolayısıyla aramızda değil.Bir ay boyunca Barış, Huzur ve Hoşgörü alanında birlikte olduk. Bazen uzun havalarla dertlendik, bazen halk oyunlarıyla oynadık. Zaman zaman söyleşiler dinledik ve tiyatrolar izledik. Bizi yalnız bırakmayan tüm Sarıyerlilere teşekkür ediyorum. İyi bayramlar diliyorum, seneye burada görüşmek üzere’’diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)