Son Dakika Haberler

Kuryeyi alıkoyduğu iddia edilen İpek Hattat’tan yeni haber!

Kuryeyi alıkoyduğu iddia edilen İpek Hattat’tan yeni haber!
Okunma : 2.247 views Yorum Yap

Sosyetenin ünlü ismi İpek Hattat’ın, tabletini tamir edemeyen şirketin kuryesini evde alıkoyduğu ve onu köpek dışkısının üstüne oturmaya zorladığı iddia edildi. Kuryenin patronu tarafından şikayet edilen İpek Hattat cephesinden yeni bir haber geldi.

İstanbul Sarıyer’de oturan cemiyet hayatının ünlü ismi İpek Hattat, tabletinin ekranı kırılınca bir servise gönderdi. Ancak tablet yeniden arıza yaptı. Bunun üzerine şirket, kuryesini gönderdi.

İddiaya göre, Kurye Renas D., eve girince kapı arkasından kilitlendi, ardından kabus dolu anlar başladı. Renas D.’nin önce telefonunu kırdılar, ardından hakaret ederek onu zorla köpek dışkısının üzerine oturtmaya çalıştılar.

Kurye Renas D., geri dönmeyince patronu polisi arayıp durumu bildirdi. Harekete geçen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, adrese gidip kapıyı defalarca çaldı ama açan olmadı.

Polis gerekli izinleri aldıktan sonra iki saatlik beklemenin ardından eve girip kuryeyi kurtardı. Evde bulunan İpek Hattat, sevgilisi ve şoförü gözaltına alındı.

İpek Hattat’ın olay sırasında aşırı derecede alkollü olduğu iddia edildi.

Odatv’nin edindiği bilgiye göre, ünlü isim İpek Hattat serbest bırakıldı.

İPEK HATTAT KİMDİR?
Aile şirketi olan Hattat Holding’de yönetim kurulu üyeliği yapan İpek Hattat, iş insanı Mehmet Hattat ile Şükran Hattat’ın kızı olarak dünyaya geldi. İçlim ve İbrahim ve İçlim isminde kardeşleri olan İpek Hattat, aslen Kayserilidir.

Hattat ailesi, 2013’te Türkiye’nin en zenginleri listesinde 1.2 milyar dolarla 29. sırada yer aldı.

Babası Mehmet Hattat, 4 kardeşiyle beraber köprü ve yol inşatları işlerini üstleniyor. İş hayatında evvel Hema Hidrolik şirketini kuran Hattat ailesi, ardından Hema Dişli ve Hema Traktör’ü kurdu. Mehmet Hattat aileden ayrılarak Hema Endistrü’yi kurdu.

14 şirketi bulunan Hattat Holding’in 13’ünün yönetim kurulu başkanlığını Mehmet Hattat üstleniyor.Otomotiv grubunun başkanlığını da İbrahim Hattat’ın yürüttüğü belirtiliyor. Mehmet Hattat’ın tüm çocukları yönetim kurulunda yer alırken, İpek Hattat da şirketin finansman bölümünde faaliyetlerini sürdürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)