Son Dakika Haberler
“width=“1293

Davos’ta Düzenlenecek “Dünya İletişim Forumu”nun Türkiye’deki “Ayrıcalıklı Partneri” Oldu

Davos’ta Düzenlenecek “Dünya İletişim Forumu”nun Türkiye’deki “Ayrıcalıklı Partneri” Oldu
Okunma : 890 views Yorum Yap

imageİsviçre’nin Davos kentinde 2010 yılında başlayarak geleneksel hale gelen Dünya İletişim Forumu (World Communication Forum), 10-11 Mart 2015 tarihlerinde düzenlenecek.
Dünyanın önemli iletişim uzmanlarını bir araya getiren, 44 ülkeden 195 konuşmacının katıldığı Forum süresince küresel iletişim trendleri, kriz iletişimi, itibar yönetimi ve yatırımcı ilişkilerine uygulanan yararlı stratejiler ele alınacak.

Türkiye’de iletişim disiplinlerinde pek çok ilke imza atan Manifesto, “Dünya İletişim Forumu”nun Türkiye’den “ayrıcalıklı (exclusive) partneri” oldu. Manifesto Dünya iletişim Forum’unun dünya çapındaki 14 partnerinden biri olmakla beraber Türkiye’deki tek resmi partneridir.

Manifesto CEO’su Selin Bozkurt, ayrıcalıklı partnerliğe ilişkin, “Dünyanın iletişim zirvesi olarak konumlanan Davos’taki foruma ayrıcalıklı iletişim partneri olarak seçilmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Her sene sektörün en iyilerini ağırlayan ve iletişim dünyasının en son trendleri üzerinde paneller düzenleyen Dünya İletişim Forumu’nun 2015 yılında da adından söz ettireceğinden kuşkumuz yok” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)