Son Dakika Haberler

Sadece ambalajlı su içmekle hastalıklardan korunamazsınız!

Sadece ambalajlı su içmekle hastalıklardan korunamazsınız!
Okunma : 933 views Yorum Yap

VaternetSuyun temiz ve güvenilir olması, sadece içme suyu tüketiminde değil suyla temas eden her türlü gıdada büyük önem taşıyor. Birçok kişi içme suyu olarak çoğunlukla ambalajlı suyu tercih ederken, meyve-sebze yıkamak ya da çay-kahve yapmak için musluk suyu kullanıyor. Ancak suda bulunması olası bakteri ve ağır metaller, ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor.

“Sağlıklı Su Herkesin Hakkı” sloganıyla taze suyu en güvenilir ve kolay şekilde tüketici ile buluşturmayı amaçlayan Waternet’in musluklardan taze su akmasını sağlayan su arıtma cihazları, rahat kullanımı sayesinde sadece su içerken değil sebze-meyveleri yıkarken ve çay-kahve hazırlarken de tüketicilerin sağlığını koruyor

“Sağlıklı Su Herkesin Hakkı” sloganıyla taze suyu en güvenilir ve kolay şekilde tüketici ile buluşturmayı amaçlayan Waternet, herkesin taze ve sağlıklı suyu kendi evlerinde üretebilmesini amaçlıyor. Waternet bu amaçla tüketicileri şu şekilde uyarıyor.

• Sağlıklı bir hayatın temeli olan suyun temiz ve güvenilir olması, sadece içme suyu tüketiminde değil suyla temas eden her türlü gıdada büyük önem taşıyor.
• Birçok kişi içme suyu olarak çoğunlukla ambalajlı suyu tercih ederken, meyve-sebze yıkamak ya da çay-kahve yapmak için musluk suyu kullanıyor.
• Ancak tüketilen tüm sularda bulunması olası bakteri ve ağır metaller, ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor.
• Sadece içme suyunda değil sebze ve meyveleri yıkarken ya da çay-kahve yapmak için kullanılan suyun temiz ve taze olması gerekiyor. Kaliteli su hayatın her alanında gerekli.

Ambalajlı sudan daha hesaplı
• “Waternet’in musluklardan taze su akmasını sağlayan şık tasarımlı su arıtma cihazları, rahat kullanımı sayesinde sadece su içerken değil sebze-meyveleri yıkarken ve çay-kahve hazırlarken de tüketicilerin sağlığını koruyor.
• Waternet aylık 30 Dolar + KDV karşılığında abonelerinin sınırsız taze suya kolayca sahip olmasını sağlıyor. Bu 4 kişilik bir ailenin ambalajlı suya yaptığı ortalama harcamadan çok daha hesaplı.
• Abonelerine cihaz parası vermeden ve sadece aylık hizmet bedeli ödeyerek güvenle su içebilme imkânı sağlayan Waternet, cihaz temizliği, filtre değişimleri ve her türlü teknik aksaklıkta sınırsız ve ücretsiz teknik destek sağlıyor.
• Waternet Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, verdikleri hizmetin her alanda sağlıklı su tüketimine önem veren tüketicilerden büyük ilgi gördüğünü belirterek “Waternet olarak sadece aylık abonelik bedeli karşılığında herkesin taze suyu evinde ya da iş yerinde üretebilmesini sağlayan bir hizmet sunuyoruz. Waternet’in Türkiye’de bir benzeri olmayan mükemmel hizmet kalitesi sayesinde herkes güvenilir ve sağlıklı su tüketmenin keyfini yaşıyor” diyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)