Son Dakika Haberler

CUMHURBAŞKANI’NIN CHP’NİN YILLARDIR SAVUNDUĞU ÇİZGİYE GELMESİNDEN MEMNUNUM

CUMHURBAŞKANI’NIN CHP’NİN YILLARDIR SAVUNDUĞU ÇİZGİYE GELMESİNDEN MEMNUNUM
Okunma : 1.556 views Yorum Yap

 
Gokandadre
YENİ KAPI RUHU YOK OLDU
Bugüne kadar Feto operasyonlarının Sarıyer’de dile getirilmemesi çok dikkat çekerken, adı bir dönem “ Osmanlı Ocakları Başkanlığı” için geçen Akp Sarıyer Meclis Üyesi Abdullah Akşahin mecliste yapmış olduğu gündem dışı konuşma önergesindeSarıyer Belediyesi Sarbel şirketinde Danışmanlık Hizmetleri aldığınız firma veya kişiler hakkında Fetö ile ilişiği ve basında yer alan bilgiler doğrultusunda soru önergesi” vererek meclis ortamı uzun bir tatilin ardından gerildi ve yeni kapı ruhu yok oldu.
TOPLUMU GÖRMEK İSTEMEDİĞİMİZ ÇİZGİYE Mİ? ÇEKMEK İSTİYORSUNUZ
CHP Grup Başkan Vekili Gökan Zeybek, CHP Grubu adına önergeye ve eleştirilere cevap verdi. “Abdullah Akşahin’in bu önergesine nasıl bir uslupla cevap vereceğiz, bu önergeye nasıl bir cevap vereceğiz, nereye koyacağız,bu ses tonu ile mi? Cevap vermemiz lazım, yoksa eski noktaya dönerek bu toplumun görmek istemediği bir çizgiye mi çekmek istiyorsunuz.”
2007 – 2014 KUMPAS YILLARI
2007-2014 Yılları arasında her türlü kumpasa, her türlü aşağılık iftiraya, yönetici kadrolarını yüzlercesi haksız bir biçimde hapsedilmiş, tutuklanmış, önleri kesilmiş olmasına rağmen ben Türk Silahlı Kuvvetlerinin 15 Temmuz sonrası darbeci aşağılık kadrolarının tasviyesi, geriye kalan namuslu vatan evlatları, Cumhuriyetçi, Atatürkçü vatan evlatlarının nasıl bir demoralizasyon ortamından çıkarak bir ay gibi kısa bir sürede gerçekten üstün bir hareket gücüne kavuşmasından büyük gurur duyduğumu belirtmek istiyorum.
Türkiye için Amerika’da şunu söylerler,” Türkiye’nin Dünya’ya sunabileceği en büyük gücü Türk Silahlı Kuvvetleri dir” malesef 1980 li yıllardan 12 Eylül faşizminden başlamak üzere sistematik olarak,” İçişleri Bakanı’nın açıklamasına göre söylüyorum ” Türk Silahlı Kuvvetleri Yönetici kadroları yarısı, Amiral ve General seviyesindekilerin yarısı, Subay ve Astsubayların 22 bin tanesinin fetö terör örgütünün üyesi hale dönüşmesi konusunda, buna rağmen yine bu büyük ordunun ülkemizin ulusal güvenliğini içerde ve dışarda, Doğu ve Güneydoğu’da Pkk terör örgütüne karşı, Sınırlarımızın dışında İŞİD terör örgütüne karşı sürdürür olmasının farklı bir gururunu bu milletin yaşaması gerekir, bu büyük yapılanmaya karşı saygı duyulması gerekir.
YANLIŞ YAPTIK, HATA YAPTIK ANLAYIŞININ TOPLUMA FAYDASI YOK
Hukuki süreçler tamamlanmadan verilecek olan kararlarında geriye dönüp hepimizin derin biçimde yaraladığı, her birimizin sürekli olarak özür dileyerek, yanlış yaptık diyerek, hata yaptık diyerek topluma geçmiş olayları izah etmesinin de bu topluma bir faydası olmayacağını düşünüyorum.
TÜRKİYE HUKUK DEVLETİDİR

Türkiye Hukuk Devletidir,son 20 yıl içerisinde 12 Eylül darbe sonrasında kendine uygun dönüştürülmeye çalışılan hukuk sistemine rağmen ben adalete olan inancımı koruyorum,insanların yargılanmadan, hukuki süreçleri tamamlanmadan, Avrupa İnsan Hakları Mahkemeleri’ne gidip , kesin süreç belirlenmeden, gerçekler ortaya çıkmadan onlarla ilgili, doğrudan delillerle ilgili itirazımız yok,teröre karışmış, darbeye karışmış,insanların üzerine ateş etmiş,insanlar için söylemiyorum ama hepimiz biliyoruz ki ‘Devletin gözetiminde olan bir bankaya para yatırıldığı için, çocuğu ve eşi para yatırdığı için tutuklanmış olan,memuriyetten atılmış olan binlerce insandan bahsediyorum.
CUMHURBAŞKANI AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI DEDİ

“Cumhurbaşkanı At izi İt izine karıştı” dedi. Kurunun yanında yaş da yanmaya başladı açıklaması yaptı, işin nereye gideceğinin belli olmadığı bir ortamda ben bu kürsünün mahkeme süreci tamamlanmadan isimler üzerinden hüküm vermelerinin, bu kürsülerde,geçmişte Balyoz,Ergenekon,Casusluk davaları gibi haksız ve mesnetsiz davalarda yargılanmış, gerçekten ömrünün en güzel yıllarını hapisanelerde yaşamış insanlara ve o süreçten geçerek elde ettiği birikim ve deneyimlere haksızlık olduğunu düşünüyorum.
BAŞBAKAN’IN HABERİ YOK. DIŞ İŞLERİ BAKANI FETÖ İLE GÖRÜŞTÜ
Bu ülkede Başbakan’ın haberi olmadan bu ülkenin Dış İşleri Bakanı, Cumhurbaşkanı’nından izin alarak 2013 yılında Pensilvanya’da gidip Fettullah Gülen’le görüşmüştür.Resmi Belgeli Bilgi.

CUMHURBAŞKANI’NIN CHP’NİN YILLARDIR SAVUNDUĞU ÇİZGİYE GELMESİNDEN MEMNUNUM

Samimiyete inanıyorum, Cumhurbaşkanı’nın 17-25 Aralık sonrasında kendi partisindeki insanları ikna edemeden, “Sizleri ikna ettimi
Bilmiyorum”
Akp kadrosundaki çoğu insanı ikna edemedi, 17-25 Aralık sonrasında dış merkezli CIA destekli bir operasyonla Türkiye’ye karşı bir kumpas kurulduğunu gördüğünü ve bu konuda mücadele ettiğini, Bu noktadan sonra CHP’nin on yıllardır savunduğu çizgiye gelmekten memnun olduğumu bildirmek zorundayım. Tam bağımsızlığı 68 kuşağını kendisine yoldaş edilmiş bir kuşağız,70 li kuşak , Trkiyenin Tam Bağımsızlığını Özgürlüğünü,Bütün Emperyalist ülkeler karşısında bu milletin ulusal kurtuluş savalında koyduğu çizgisinin devam etmesini sağlayan anlayışın temsilcisiyiz.
TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Önderimiz belli arkadaşlar. bizler Mustafa Kemal’i yol ve yöntem kabul etmiş insanlarız, İçimize girenler olabilir, çıkanlar olabilir, başka partilere girilmiş olabilir ama ana gövdeye baktığınız zaman sapmayan bir siyasal hareketiz, buradan hareketle Belediyemizle ilgili bir eleştiri gelirken “1980’den başlayarak, Adalet Partisi, CHP, MHP’ye danışmanlık hizmeti veren bir şirketin bir yöneticisi ile ilgili iddianın tabiki takipçisi olmamız gerekir, takipçisi olacağız, bunun daha henüz mahkeme aşaması olmadan buradan hüküm vermemek gerekir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)