Son Dakika Haberler

SİMAS’ta BİR KAÇ GÜNAHKAR. (1) Abraham Hiramlos

SİMAS’ta BİR KAÇ GÜNAHKAR.  (1) Abraham Hiramlos
Okunma : 1.225 views Yorum Yap

Bugün kedimi çok kalabalık hissediyorum.

İçimde binlerce insan var. beynimde karıncalaşan düşünceler var, her biri kendini kendi halinde kemiren , yuvalarında örümcek bağlamış beyinler var.

Kimi imam,

Kimi müezzin,

Kimi Kardinal,

Kimi papaz,

Kendimi bugün çok dinsel hissediyorum.

Ruhani bir yanım var. gecenin bir yarısı, yatsı ezanından sonra çalan çanda değildi aslında muhabbetim, şimdi işte tamda senin bu satırları okuduğun saatte.

Belkisabah, belki öğlen, belki akşam. Belki ikindi.

Belkide öğlen çalan bir çan sesiydi.

Okuduğum kitabın etkisiydi!

SON ÇAN SESİNDEN SONRA!

Uyandım…

Günlerden Pazar, Simas’tayım.

Partinin yollarına düşmüş malum Büyükdere’nin engin sokak aralarında, bahçesinde ortancaların olduğu, çocukken günaha girdiğimiz kilisenin bahçesinde çeşme başının gölgesindeyim.

Kilisenin birindeyim.

Ortancalar arasında bir aykırı çiçek…

Gamberim çiçeği kendi halinde, yalnızlıktan solmak üzere …

Bahçe renkgarenk, ortancalar, papatyalar, laleler, güller…

Kilisenin Kalabalık ortamında bahçe dolu, insanlar sıra halinde, içeriye doğru girmek üzereyiz.

Etrafta siyah takım elbiseli insanlar, en güzel desenlerde siyah elbiseli kadınlar, yakarlarında büroşlar.

Ellerde mendiller, beyaz güller, karanfiller…

Mumlar…

Bir tutam mumlar..

Ellerinde beyaz eldivenli bir garip güvercin…

Mumları yaktı, mabete yürüdü, boynunu inilti, sessizdi?

Kafasını kaldırmadan, başında siyah kopşunu boynunu sarmalamış,  fonda Eniğma çalarken, beyninde, içsel haz duyularındaydı.

Herkes Günahkarmıydı…

SİMASTA BİR KAÇ GÜNAHKAR VARDI….

SKLETRİNAS KRALİÇESİNİN TORUNU günahkarlar prensi GAMBERİM BATAN

Karşısında  Simas’ın nalet papazı Abraham Hiramlos…

Simas ‘ın kutsal Kilisesinde mumlar yanıyor. Herkes duasını etmiş, birkaç günah çıkaran gariban ahali, kendi halinde. Birkaç kuru hamur, birkaç katık, kilise yardımında ihtiyaçla, dualar. Mumlar. bir tutam ateş…

Bir çeşme ve alımlı bir kadın. Tülbentler içerisinde,,,

Deniz kenarında bir lokanta.

İçerisinde GAMBERİM BATAN..yan gelmiş yatan…

Günlerden Pazar,

Kilisenin bir köşesinde yalnızca takılan. Milletin dualar ettiği bir zaman diliminde. Kendi günahları bine katlanan, umursamaz, genç yaşlarında düzene ayak uydurmuş yakışıklı, beyaz top sakalları ile süresi geçmiş bir kindar, dostça görünen bir canavar.

İçinden hesaplaşan,

İntikam duyguları ile yanan..

Kilisenin arka sıralarında Simas’ın lambaaltı fahişesi….

Yanında İbrahim Müteferrika….

Sağ yanda, sırada oturan patlıcan moru tülbent üzerine atılmış, siyah askılı elbise, dantelli bir şal hafiften, çorapları kaçmış derecede desenli, yakamoz yapan, alımlı, başında kaz tüylü fötr şapkalı, siyah mini etekli belinden yırtmaçlı,  Perikızı…

Askılı siyah buluz, biberon göğüs uçları yüz metreden belli olan,defalarca kaçmış çorap, Siyah JARTİYERİN tek kopçası sarkmış, sol omuzunda özgürlük dövmesi,kollarında okuyamadığım yazılar, sol elinde eldiven, sağ el orta parmağında prezervatif, GAMBERİM BATAN’ın yüzüne karşı prezarvatifli elle yapılan altan yukarı nah işareti.

Dudaklar arasında pembe bir çiklet patlamak üzere olan, kalın kırmızı rujlu dudaklar, sol kolun altında D&G çanta ve hafif aralıktan gözüken uzun boylu Black Cigarillo, siyah mini etek ve dizlere kadar burmalı çizme (rengini tahmin edin) çivi topuklar..

Vücut hafif egri, sağ kalça ağırlığında sol omuz biraz  geriye yatkın meyilli, fötr şapka kenardan hafif sol göz üstünde,kaz tüyü tam sağda, hafif patlıcan moru desenli saçlarla uyum sağlamış, sağa yarım dönmüş vaziyette,  Simas’ın naletli papazı Abraham Hiramlos’u günah kabinine giderken seyreden. Perikızı…

Kilisede kimsecikler kalmamış ve günah çıkarmak için bekleyen üç beş insan. SKLETRİNAS KRALİÇESİNİN TORUNU GAMBERİM BATAN,  PERİKIZI, LAMBA ALTI FAHİŞESİ, Sadece mum yakmaya gelen  İBRAHİM MÜTEFERRİKA, ve kilisenin bahçesinde günah çıkarılmasını bekleyen siyahlar içerisinde pembe masum şapkası ile Transeksüel SEROLAY WORAYDIN….

Bahçede torunlarını bekleyen SİMAS’IN KRALI Wadili İHTİYAROĞLU ve GÜNAHKARLAR KRALİÇESİ…

Simas’ın naletli papazı Abraham Hiramlos, cemaat kendince kilisenin uzak köşelerine çekilince kalan sakinlerin günahlarını çıkarmak için kabine geçmektedir.

Her biri kendinden haberli GÜNAHKARLAR,

GÜNAHLARINI ÇIKARMAK İÇİN SIRA BEKLEMEKTEDİR.

Bir elinde PAKET, bir elinde KASET, Top sakallarını elinle süzerek en keskin iyi niyet duyguları ile kabine doğru ilk olarak GÜNAH ÇIKARMAK üzere GAMBERİM BATAN  hareket eder ve öncüğülü alır…

Kabinde naletli papaz ABRAHAM HİRAMLOS ve karşısında elinde PAKET, cebinde KASET ile GAMBERİM BATAN günah odasında sıkıntılarını anlatmakta…

Sırları dinleyen Simas’ın naletli papazı Abraham Hiramlos dinlediklerini,  Günahlar ağır geldiği ve bu yüklü derin günahlardan kurtulmak ve rahatlamak için Sarıyer Times de yazmaktadır…

TANRIM BENİ AFFET… Bu kadar Günahı taşıyamam….

Devam edecek…

Abraham HİRAMLOS

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)