Son Dakika Haberler

Masaya Oturun Dedi, Oturdular. Bülent ESİNOĞLU

Masaya Oturun Dedi, Oturdular. Bülent ESİNOĞLU
Okunma : 755 views Yorum Yap

Masaya oturun diyen özneyi ifade etmeye gerek var mı?

Önce, masaya Amerika’nın denetiminde, MİT oturmuştu.  PKK ile yüzde doksan anlaştıklarını, bant kayıtlarından dinlemiştik.(Masadaki CIA temsilcisinin sesi de oldukça netti)

Bu gün itibariyle, PKK’nın silahlı eylemleri, Amerika’nın bölme planları ile birleştiği ve sonuç verdiğine şahit olmuş olduk.

Yandaş ve Amerikancı kanalların, Kılıçdaroğlu ve Başbakan görüşmesine olağan üstü önem atfettiler. Diğer günlerde Başbakanı yücelten televizyonlar, hep bir ağızdan, Kılıçdaroğlu yağlama ve yıkaması yaptılar.(CHP’nin teslimiyetini kutlama anlamındadır.)

Terör Sorunu bu gün itibari ile güvenlik sorunu olmaktan çıktı, siyasi soruna dönüştü. Ve meşrulaştırılmış oldu. Bir anlamda da uluslararasılaştırılmış oldu. Artık terör sorununu Akil Adamlar çözecekler.

Akil Adamlar kimlerden oluşacak? Hemen söyleyeyim. Avrupa ve Amerikalılardan, bir başka değişle, CIA’nın görevlendirdiği Türk ve yabancılardan meydana gelecektir.

Bu güne kadar CHP AKP’ye kuyrukçuluk yapıyordu, artık tam olarak teslim olmuş oldu. Çünkü talimat önemli yerden geldi. Türkiye’yi kuran partiye, Türkiye’yi bölme işinin verildiği aşikârlaştı.

AKP’nin PKK ile görüşmeleri CHP vasıtası ile böylece meşruiyet kazanmış oldu.

Bir anlamda, PKK’nın silahla yürüttüğü terörün, PKK lehine sonuçlandırıldığı ilan edilmiş oldu. Türkiye’nin federasyonlara doğru gidişinde gaza basıldı.

Akil Adamlar planının bir Amerikan planı olacağı kesindir. Çünkü Akil Adamlar işinin mimarlarının TR 705 Sezer Tanrıkulu  ve Amerika’nın çok sevdiği Wasington eski Büyükelçisi Faruk Loğoğlu yaptı.

Böylece içinde Faruk Loğoğlu’nun da olduğu,CHP heyetlerinin Amerika ziyaretlerinin sırrı da aydınlanmış oldu.

Anayasa Uzlaşma Komisyonundan ısrarla kalkmayacağını söyleyen Kılıçdaroğlu’nun Akil Adamlar planı ile bütünleştirileceğini de, böylece daha net görmüş olduk.

CHP’yi de yanlarına alsalar başaramayacaklar. CHP bu siyasi kırılmasının bedelini çok ağır ödeyecek.

6.6.2012, bulentesinoglu@gmail.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)