Son Dakika Haberler

SARIYER PLAY OFF DA

SARIYER PLAY OFF DA
Okunma : 728 views Yorum Yap

ibalci_99 Sarıyer Yıllar sonra Play-Off’a yükselmeyi başardı. 2005/2006 sezonunda Play-Off oynayan Sarıyer bu tarihten sonra bir daha play off oynama yansını yakalayamadı. Zira bu tarihten sonraki dönem takımın her geçen gün geriye GİDİŞ, gücünü yitirme dönemleriydi. Yıllarca uğraşılmasına karşın beklenen sonuçlar alınamamış ve Play-Off’a hasret kalınmıştı.

Sarıyer PLay-Off da… Herkes mutlu. Elbette ki herkes mutlu olacak! Neden olmasın ki? Yıllardan beri beklediğine bu sezon kavuşmuş, moral bulmuştu. Perşembenin geleceği çarşambadan belli olmuştu. Çünkü son iki üç yıl ciddi çalışmalar yapılmış ve problemler geride bırakılmıştı. Artık takımda başarı beklenebilirdi. Nitekim beklenen gerçekleşti. Aslında beklenen şampiyonluktu ama olmadı. Hiç olmazsa Play-Off denildi ve başarıldı.

Yönetim kadrosu, başta Saffet Akkoyun olmak üzere huzur içinde bir çalışma ortamı yarattılar ve başardılar. Belediye Başkanı Şükrü Genç, çocuğunun yetişmesine itina eder gibi kulübünün başarısı üzerine odaklandı ve yardımcı oldu. Buna bir de Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin eklenince moral motivasyan doruğa çıktı. Sayın Şükrü Genç Kulübün Fahri Başkanı, Kaymakam Sayın Gürsoy Osman Bilgin de kulübün Hami Başkanıydı. Buna bir de Sanatçı Ferhat Göçer’i eklersek sorun aşılır!

Maçlarda Şükrü Genç cep telefonu elinde tüm maçları internetten izler, etrafını bilgilendirirken, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin Bey’de her güzel harekette ayağa fırlıyor, gol atıldığında seyirciye eşlik etmekten geri kalmıyordu, Ferhat Göçer’in geldiği hiçbir maç kaybedilmemişti. Bu da ayrı bir moraldi… Saffet Akkoyun’un gol kaçtığında, kötü bir hareket yapıldığında kendisini koridora atması, gol sesi geldiğinde ise iki elini havaya kaldırarak “İşte böyle” der gibi bakması elbette ki özlenen sahnelerdi. Yöneticilerin hep bir arada ve büyük dikkatle maçları takibi, eski yöneticilerle bütünleşmeleri güzel sahnelerdi.

Seyircilere ayrı bir sayfa açmak gerekir diye düşünüyorum: Sezon başından beri mükemmel performans gösterdiler, göstermeye devam ediyorlar. Gerek Beyaz Martılar tribünü ve gerek Grup Beyaz Martı Grubu mensupları ve gerekse diğer tribünlerdeki lacivert-beyazlı taraftarlar maç boyu mükemmel destek verdiler takıma ve istediklerine ulaştılar.

Yahu unutmadan yazmalıyım… Şeref salonu da sezon başından beri neşesini kaybetmedi. Çay ve simit peynir keyfi soğuk havalarda gerçekten güzeldi ama bugün farklı oldu. Bu kez kutular içinde gelen pideleri mideye indirdik. Sorduk ikram edeni Yakup Mutlu dediler, yani kulübün disiplin kurulu üyesi arkadaşımız. Nefis ziyafet çekti doğrusu. Hakan Şengün üzülmesin sıra ona da gelir, ikramını bekleriz (!)… Şaka bir yana teşekkür etmek görevimizdir.

MAÇTAN SONRA MAÇIN ELEŞTİRİSİ YAZACAK YERDE KEYFE KEDER, İŞİN ŞAMATASINA GİRDİK. MAÇ MI?

EVET, MAÇ DERSENİZ ONU DA YAZALIM: SARIYER- 2, DİYARBAKIR BELEDİYE- 1. SONUÇ SARIYER LİGİ BEŞİNCİ BİTİRDİ VE PLAY OFF OYNAMAYA HAK KAZANDI. HERKESE TEŞEKKÜRLER, TEŞEKKÜRLER, TEŞEKKÜRLER… ÖZELLİKLE GÜNEY’İN ORTASINA VE CEMRE’NİN MUHTEŞEM GOLÜNE; CEMRE’NİN NEFİS ARA PASINA VE ESER’İN KLASINA YAKIŞIR GOLÜNE; OSMAN’IN VAKİT GEÇİRMEK İÇİN PROFESYONELCE HAREKETLERİNE, MAÇI DOYASIYA YAŞAYAN DİĞER FUTBOLCULARA, HAKEM TRİOSUNUN DİKKATLERİNE, TARAFTARLARIN TAKIMA VERDİKLERİ MKUHTEŞEM DESTEĞE ŞAPKA ÇIKARDIM.

BAŞKA YAZACAK NE KALDI Kİ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)