Son Dakika Haberler
“width=“1293

SARIYER S.K. MAKSİMUM KARTI

SARIYER S.K. MAKSİMUM KARTI
Okunma : 631 views Yorum Yap

ibalciİş bankasından içeri girdiğimde kendimi Sarıyer çarşısında görür gibi olurum. Neden diye hep düşünüşümdür. Yıllar sonra neden olduğunu anladım ama ben de memuriyetten emekli oldum.
 
Efendim bir zamanlar İş Bankasının en tepesindeki (Genel Müdür) adam olan Burhan Karagöz Sarıyerli ağabeylerimizdendi. Yine İş Bankası Sarıyer Şubesi Müdürü ve sonra da Üçüncü Bölge Müdürü olan İbrahim Çovaç Sarıyerliydi. Yine Sarıyer Şubesi ve Bebek Şubesi Müdürü  Cüneyt Dinç Sarıyerliydi…  İş Bankasında yıllar yılı etkin görevlerde bulunan müdürlükler yapan Sudi Ketenci, Aziz Tarmur da Sarıyerli arkadaşlarımızdı. Bu arkadaşlarında dışında daha pek çok erkek kadın dostumuz bu bankada etkin görevlerde bulundular. Birkaç yıldan beri de Sarıyer Şubesinde Kıvanç Ekinci kardeşimiz var. Bu da bize kendi evimizdeymişiz gibi ayrı bir güzellik ve rahatlık veriyor.
 
İş Bankası Sarıyer Şubesi Müdürü Levent Erdoğan ile Kıvanç Ekinci önemli bir işe imza attılar. Bu iki Sarıyer dostunu kutlarım. Gerçekten önemli bir işi başardılar. Ama ne yazık ki bana göre beklediklerini bulamadılar.
 
İş bankası Sarıyer şubesi Müdürü Levent Erdoğan’ın inatçı takibi ve titizliği ile kısa bir zaman dilimi içinde “Sarıyer S. K. amblemli MAXİMUM KREDİ (Master Card) KARTI çıkarmayı başardılar.” Her hangi bir kuruluş için Maxımum kart çıkarılması çok zormuş meğer. Bunu da öğrenmiş oldum. Karta sahip olmak için Şubenin uzun bir süre hazırlık yapması, kulüp ile mutabakat sağlaması sonra da önerisini Banka Genel müdürlüğünde kabul ettirmesi gerekiyormuş. Bu da hayli zaman alıyormuş. Sarıyer İş Bankası Müdürü Levent Erdoğan ve memurlardan Kıvanç Ekinci’nin de yardımları ile kart işini gerçekleştirildi.
 
            Sarıyer S.K. mensuplarının bu karta sahip olmaları gerekir.
Buna önce yöneticiler sahip olacak sonra da üyelerinin, sporcularının kart almaları için çalışacak. Kulüpte uzun yıllar görev yaptığım için, bu güne kadar kredi kartı hiç kullanmadığım halde kendimi kart almak zorunda hissettim ve aldım. Artık bu kartı kullanıyorum. Rahatım… Ziyaret ettim Banka Müdürü Levent Erdoğan Bey’i bilgi aldım. Bir yıl içinde 1500 den fazla kredi kartı vermişler.  Yeterli mi diye sorduğumda memnun görünseler de bu miktarında çok daha fazla olması gerektiği fikrinde birleştik.
 
           “ Sarıyer S. K. nün taraftarı elbette ki fazla… Tamamının bu karta sahip olması memnuniyet verici bir şey! Ama mümkün mü? Zor! Yönetim kurulu, transfer ayında verdiği uğraşı, transfer ayı sonrası bu konu içinde vermeli. Bir yöneticinin başkanlığı altında komite kurabilir, gerekli çalışmayı, üyelere, sempatizanlara, Sarıyerlilere, işyerlerine, ilçe içindeki sitelere ulaşmayı sağlayabilir. O kadar zor değil. Yeter ki çalışılsın, gayret edilsin. Sarıyer Maxımum kartı alan şirketler var, kişiler var. Hepsine ben eski bir Sarıyer kulübü yönetici olarak teşekkür ediyordum.”
 
Sarıyer Maxımum kartına sahip olanlar; Bayındır Hastaneleri, Sarıyer Market, Pide Ban, Şehri Simit Sarıyer, Mer Balık Restaurant, Şuşoğlu Pastanesi ve Sarıyer Tıp Merkezinin hatırı sayılır indirimlerinden yararlanıyorlar. Bu az bir şey değil.
 
Sarıyer ilçesi dâhilinde onlarca gazino var, market var,  resmi daireler var. Bu işyerlerinde görev yapanların Sarıyer Maxımum kart almaları sağlanmalıdır.
 
Sarıyer Maxımum kart ve geliri düşünüldüğünde, Sarıyer S. K. nü kurtaracak bir gelir temin edilir diye düşünülürse yanılırız. Zira Sarıyer S. K. nün bütçesi bu gibi gelirlerle düze çıkmaz. Ama küçük gelirlerin, birikimlerin bir yerde toplanması halinde yılsonunda hatırı sayılır bir gelir olduğu görülür. Kart sayısı arttıkça gelir de çoğalacaktır.  1500 kartla üç ayda bir kulübün kasasına ortalama olarak bin lira girecekse, kart sayısı 3 bin, 5 bin ya da 10 bin olduğu zaman çok daha fazla girecektir.
 
            Ateşli ve cefakâr Sarıyer taraftarları!
Lig maçları başlıyor, takımımıza destek vereceğimiz gibi, maxımum kart alarak da yardımcı ve destek olalım… Kulüp yöneticilerimiz bu konuyu dikkate alalım ve gayret edelim.  Kendisinden çok şeyler beklediğimiz Sarıyer Belediye Başkanı Sayın Şükrü Genç’ten de bu konuda gayret ve yardım bekliyoruz.
 
Acaba Sarıyer halkına bu kampanyayı duyurabildik mi?
Meraklı ve istekli olanlar var. Hatta Sarıyer dışından da Sarıyer S. K. Maxımum kartı alanlar olduğunu öğrendim. Ne büyük mutluluk! Bu kampanyayı tanıtmamız gerekir. Yönetim Kurulumuz Rumelihisar’dan Rumeli Kavağı’na kadar her semte birer pankart/afiş asabilirse büyük bir sorun giderilmiş ve tanıtım dört dörtlük yapılmış olur.
 
İş Bankası Sarıyer Şubesinden “Sarıyer S.K. Maxımum Kart” alanlara teşekkür ediyorum. Kartın çıkmasına “olur” veren Sarıyer S. K. Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Akkoyun ile arkadaşlarını, İş Bankası Sarıyer Şubesi Müdürü Levent Erdoğan ve Kıvanç Ekinci ile diğer memurları, maksimum kart için indirim yapan işadamları ve şirketleri de ayrıca kutluyor ve yürekten tebrik ediyorum.
Yazan : İbrahim Balcı
 
 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)