Son Dakika Haberler
“width=“1293

VE ADAM BİR ALLAH YARATTI (!) İbrahim Balcı

VE ADAM BİR ALLAH YARATTI (!) İbrahim Balcı
Okunma : 740 views Yorum Yap

ibalci_99SÜMEROLOG Hilmiye Çığ, en çok tanrının Sümerlerde olduğunu belirtir. Keza Hakan Dura daTanrılar Uygarlığı” kitabında tanrı insanlardan bahseder. İncil’de ise Allah’la Hz. İsa eşlendirilir… Yani İsa da tanrı yerine konur. Kur’an-ı Kerim bunlara karşı çıkar ve tek tanrının Allah olduğunu, Kur’an’ı, Allah’ın insanlara uyarıcı olarak vahiy yolu ile gönderdiğini bunu da Cebrail vasıtası ile peygamber olarak görevlendirdiği Hz. Muhammed’e  (cc) bildirdiğini söyler.

YANİ kısaca tek tanrı vardır ve bu da ALLAH’dır. Allah’a eş izafe etmek, ortak koşmak şirktir ve bunun asla affı yoktur. Gideceği yer cehennemdir. Aman Allah korusun demeyelim, Allah’a eş koşanların yeri orasıdır, orada kalacaklardır.

AMA bunu yapan akl-ı selim insan olarak seçip ülkeyi yönetmek üzere TBMM gönderdiğimiz bir milletvekili ise iş değişir. AKP milletvekili Fevai Arslan AKP Genel Başkanı ve başbakanına methiye düzerken şöyle diyordu :”Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider var. İşte bunun önünü kesmek istediler”. Bu sözleri ile Başbakan Sayın R. Tayyip Erdoğan’ı tanrı yaparak Allah’ın yerine ikame ediyordu.

İŞTE bu kişi, yani Fevai Arslan Türkiye Büyük Millet Meclisinde Düzce Milletvekili. Tüm Düzcelileri temsil ediyor ve Allah’a ortak koşarak şirk işliyor. Hem de dinsel çalışmalar ve dini duyguları kullanarak iktidara gelen bir partinin safları arasında. Hal böyle iken, bu söylenenleri tüm dünya duymuş iken AKP den üç gün ses çıkmadı. Sayın Başbakan fısıltıları duyarken, kendisini Allah yerine koyan adamın söylediklerini duymadı ya da duymazdan geldi. Olacak iş mi?

EY AKP li seçmen siz uyuyor musunuz? Neden hiç birinizin sesi çıkmadı. Ama ayılanlar da oldu. Devamlı sivri söylemleri ile insanı çileden çıkaran AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik nihayet uyandı ve işi örtbas etmeye kalktı. Sayın Hüseyin Çelik şöyle dedi: “Allah’ın hoşnut olduğu vasıfları taşıyan lider nitelemesi yapmak istemiş”… YOK be çevir gazı yanmasın…

Konuşmaları ile yeni bir Allah yaratan (Tövbe, tövbe, tövbe) Milletvekili Fevai Arslan da “Biz siyasilerin yaptığı bazı konuşmalar yoğun tempomuz nedeniyle irticalen yapılmakta olup bazı cümlelerimiz yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermektedir. Yüce dinimizde Allah’ın sıfatlarının kişiye mal edilemeyeceği hepimizce malumdur. Maksadımın bu olmadığını iyi niyetli her insan kabul edecektir” (Basın, 18.01.2014) diyerek bir yanlışa daha imza attı. Yahu TBMM de hiç sesin çıktı mı? Kaç kez kürsüye çıktın da şahsın ve partinin adına konuştun ki? İrticalen de konuşsan, konuştuklarını kulakların duymuyor mu? İrticalen konuşanların devamlı hata yaptıklarını siyasetçi olarak hala öğrenemedin mi? Başbakan ve parti liderinizin irticalen konuştuğu zaman ne gaflar yaptığını bizler basından öğreniyoruz, siz bizzat karşısında olduğunuz halde anlayamıyor musunuz? Eğer irticalen konuşurken hata çok olmasa, Sayın Başbakan cama bakarak konuşur muydu?

BENİM anladığım, sayın milletvekili bunu bilerek yaptı ve gelecek seçimlerde Milletvekili olarak listenin birinci sırasına yerleşti bile! Bunun aksi, Sayın Başbakanın bu kişi hakkında soruşturma açması ve disipline vermesi ile olur. Sayın Başbakan bu yapar mı?
ZOR!.

İbrahim Balcı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)