Son Dakika Haberler

AKP siyaseti 1096'ya gidiyorsa… Ya da neden Alevi düşmanıdırlar

AKP siyaseti 1096'ya gidiyorsa… Ya da neden Alevi düşmanıdırlar
Okunma : 908 views Yorum Yap

Erdal Sarızeybek, İlk Kurşun gazetesindeki 12 Ağustos 2013 tarihli yazısında böyle başlık koymuş.
“İşte Suriye; AKP Siyaseti 1096’ya Gidiyor!”
http://www.ilk-kursun.com/haber/154116
Sarızeybek Paşaya “Evet, çok haklısınız” diye başlayan aşağıdaki mektubu yolladım.
mmorBay Buş “3.Bin yılın haçlı seferini başlatıyoruz” dediği zaman Sezar’ın Milat (sıfırlama) ilan ederken neyi sıfırladığına kadar çalışmıştım. İsa geldi müjde, değildi o.
1988’de sona eren İran savaşı, Molla rejimine karşı direnen Şirazlı Türkmen Alevi özellikle kadın taburlarının yok edilmesiydi, Kürt katliamı değildi, ama o süsü verdiler, bakın siz bile yanıldınız. 8 yıl sürdü savaş, her iki tarafa da silahları veren kimdi?
Her iki taraftan atılan bombalar PERS-POLİS üzerine, Şiraz dağlık bölgesine düşüyordu, yani Kaşgari Oğuzlu Akmenid torunlarına, Türkmen Alevi halkın üzerine… Kimi kaynaklar o savaşta 2,5 milyon Şirazlı öldü der.
MÖ.550, Kral Kuruş kendi parasına adını koyan Pers-Oğuz beyi köleliği kaldırdı ve “asla Yahudi tefeciden borç almayacaksın, aksi halde şu üç kutsal yemine uyamazsın” demişti, bunu da altın silindire yazmıştı!
Alevi kültürü, o Şamani yıllarımızdan beri dayanışmacı kamucu ORTAKLIK kültürü, Roma’ya borçlanmamak için hep direndi, töresi budur. Roma’dan beri bu sermaye elitleri bize, bugün Kemalizm’e, Suriye’ye ve sosyalizme borç köleliği uygulayamadıkları için düşmandırlar.
Kürtlerin de atasıdır Büyük Kuruş(Kyrus).
Batılılar Kürtleri de o nedenle sevmezler, bakmayın siz bugün kullanıyorlar.
Neden Alevi katliamına evriliyor bu savaş sizce?
Etnik, dinsel değil, bal gibi parasal! Tarihi sınıf savaşıdır bu.
Paraya tapan tarikatlar zaman zaman aslan payını kapmak için kapışsalar da, biz sadece küçük efendinin sürülmüşlüğü üzerinden yakılan ağıtları dinleriz, çünkü bizim acımızı yazmak bile yasaktır!
Küçük efendi yine sıkıştı, burdan da kovulursak diye zora düştü, öyle ağlama duvarı önünde ağlamakla çaresi yok, halka tüm gerçeği anlatacaksın ki saflarımızı bilelim, NİĞBOLU safları gibi, Sırp Ortodoks + Osmanlı Alevi + Küçük Yahudi(Ceneviz kolonisi) ile cephe cepheye gelen batılı kutsal ittifak, yani Katolik + Protestan + Yahudi(Venedik Dükalığı).
Ve şimdi yeniden saflar buraya gidiyor, herkes kendi güvenliği için açık konuşmak zorunda.
Benim derdim, eğitimciyim, her iki tayfanın Yahudi efendileri aralarında eğitimi piyasaya devretmekte anlaşıyorlar, ders kitaplarından bilimi yok ettiler ve çocuklarımız salaklaşıyor (disleksi oluyor). Bakın diyorum, buna karşı benimle birlikte durmazsanız ben sonra sizi nasıl kurtaracağım?
Bilim yok olursa şeriat gelir, şeriat gelirse ben Küçük Yahudi efendileri de kurtaramam, bunun farkında değiller.
Büyük efendinin, KURUŞ’un torunları olan özellikle Şeddai Zaza(Aziz) Oğuzlulardan büyük kuyruk acıları var, onlar Yahudi Pakratuni hanedanıyla doğuda 200 yıl savaştılar, Roma’ya vergi vermemek için, köleci düzen istemedikleri için.
Sanırım şu anda Suriye içinde PKK’nın Kamucu-Alevi kesimi kıstırıldı. PKK sınır dışına çekilsin dediklerinde ben demiştim, bunlar orda bitirecekler onları, Şeriatçı Kürt devletini istiyor emperyalizm. Taşları İran’da Halkın mücahitlerine temizlettikleri gibi, benzer süreç görüyorum. Çok kan akacak, eğer herkes gerçeği konuşmazsa bin yılın savaşı çok ağır geçecek, ortaçağ geri geliyor, bu 1096’dan da, 1204 İstanbul Haçlı+Venedik işgalinden de daha ağır geçer, çok daha uzun sürer.
Mahiye Morgül/ 13.8.2013

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)