Son Dakika Haberler
“width=“1293

CHP’den Sonra MHP’ye Kasetli Yıpratma. Mahiye Morgül

CHP’den Sonra MHP’ye Kasetli Yıpratma. Mahiye Morgül
Okunma : 804 views Yorum Yap

Beyaz TV Salı akşamı (bu gece) gece yarısından sonra yeni bir kaset konuşmalarını açıkladı, iki MHP milletvekilinin özelinden. Adana ve Kırşehir milletvekillerine ait olduğunu söyleyerek açıklandı.
Açıklama sırasında masada bulunan taraflı gazeteci Ozan Kütahyalı saldırgan bir tutumla verdi veriştirdi Ülücülere ve MHP’lilere, kaseti
tüm MHP’ye mal etmeye çalıştı.
Masada bulunan tarafsız gazeteci Mehmet Faraç ise, bu tür özel kasetlerle siyasi tuxzaklar kurulmasını doğru bulmadığını söyledi. Baykal‘a da aynısı yapıldı diyerek, sadece kişiyi ilgilendirir, bunlar camiaya mal edilmez dedi.
Sesi gelen bir kadın var milletvekiline soru soran, tuzaklı sorular soruyordu, bu sohbet bir ropörtaj gibiydi, pavyonda sarhoşken çekilmiş gibi, özel çabayla hazırlanmış bir çekim olduğu hissini veriyordu dinlerken. Görüntüleri görmedim.
Beyaz TV programcısı hanım, görüntüleri vermemek üzere karar aldıklarını dile getirdiği halde, seyircinin o görüntüleri görmesini sağlamak için defalarca hangi sitede yayınlandığının adresini verdi. Onun bu ısrarı yüzünden ben o görüntülere hiç bakmama kararı aldım.
Mehmet Faraç, MHP’nin Alevi oylarını artırdığından, tam bu yükseliş sırasında kasetin sürüldüğünden söz etti. Mümkündür.
Alevileri de türbanlıları da rahatsız edecek sözler vardı.
Artık günlerce bu kaset konuşulacak demektir.
Türkiye’nin Libya Haçlı çıkartması da, muhtemel Suriye çıkartması da gözden uzak tutulacaktır…
Akşamüstü Kızılay’ın arka sokağında bir lokantanın önünde iki zenci gördüm, gençtiler, birinin üzerindeki gömleğin kolunda ABD bayrağının nakışı vardı. Durup sordum, ikisini de Afrikalı sanmıştım, bayraklı olan ABD’liydi. Ona dedim ki “Biz bu bayrağı sevmeyiz, burda bunu giyinme”.
Bana verdiği cevabı keşke hiç işitmemiş olsaydım. Yarım Türkçesiyle pervasız cevap verdi.
-“Yakında dünya bu bayrağı taşıyacak!”
Kahroldum.
“Seni Afrikadan kaçırıp köle yaptılar, bizi de ülkemizde köle yapsınlar öyle mi?” dedim, uzaklaştım.
Çok tuhaf duygular yaşadım.
Neler oluyor ülkemizde?
Artık ne kırılan müfredatları konuşabiliriz, ne kırpılan meslekleri, ne kaldırılmaya hazırlanan merkezi sınavları, ne şu Ankara‘ya kadar gelip kolunda Amerikan bayrağıyla caka satan zenciyi…
Neyi konuşacağımıza başkaları karar veriyor artık…
İngiliz işgali altındayken İstanbul’dan kaçıp Ankara’ya gelerek İstiklal Harbine katılanları düşüdüm.
Galiba sözün bittiği yerdeyiz!
Akıl sağlığınıza dikkat edin lütfen.
27.4.2011
Mahiye Morgül
Not; Adana Miiilet Vekili Recai Yıldırım ve Kırşehir Millet Vekili Metin Çobanoğlu nemen istifa ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)