Son Dakika Haberler

Sevgili Veliler ve Sevgili Eğitimciler

Sevgili Veliler ve Sevgili Eğitimciler
Okunma : 863 views Yorum Yap


mmorİlkokul ders kitaplarına davalar açmaya devam ediyorum, sizleri de bu davalara müdahil olmaya davet ediyorum.

Bugün de (26.7.2013) 1.sınıf Türkçe ders kitabına davayı başlattım. Müdahil olmak isteyenlere adres veriyorum: 15.Ankara İdare Mahkemesi, Dosya no: 2013/1109

Bu kez oldukça uzun bir dilekçe yazdım. Bildiğim bütün pedagojik bilgiyi hâkimlerin önüne dökmeye çalıştım. Kitaptaki pedagojik hataların anlaşılır olması için bunu yaptım.

Siz de okuyunca fark edeceksiniz, bu metin öylesine yazılmış dava dilekçesi değil, eğitim tarihine geçecek bir ferman gibidir.

            Ders kitaplarına ilk davayı açtığım 8.3.2013 tarihinden beri, bu açtığım 5.kitap davasıdır, Ankara İdare Mahkemesine gide gele ben de yarım avukat oldum.

Bu kitaplara dava açtığımın haberi Eğitim Fakültelerinde yeni yeni duyuluyor, tebrik ve teşekkürler gelmeye başladı. Umarım emeklerimiz boşa gitmez, uyuyan devi uyandırırız.

Değerli okurlarım, sevgili anneler ve babalar, en azından bu davaların açılabileceğini öğrenmiş oldunuz, yapacağınız bir şey mutlaka vardır, bir taş daha koyma sırası sizde, haydi iş başına. Hiçbir şey yapamazsanız, sitemdeki ders kitaplarını DVD’ye yükleyin, Ramazan hayratınız olsun, torunlarınızın hatırı için çoğaltıp komşularınıza, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza dağıtın. Kitapları ücretsiz indiriyorsunuz, sadece DVD parasına mal olacak size.

Şu yaz sıcağında bu hafta bu dilekçeye çok yoruldum, fakat eminim siz de öyle düşünüyorsunuz, bu yaz tatil yapma lüksümüz yok. Silivri yollarına düşeceğiz.

Ekte dava dilekçemi bulacaksınız. Arşivlemek isterseniz iyi edersiniz.

Sağlık ve esenlikle.

Mahiye Morgül

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)