Son Dakika Haberler

Türkiye-İran Patriot tuzağında başka hesaplar var gibi… Mahiye Morgül

Türkiye-İran Patriot tuzağında başka hesaplar var gibi… Mahiye Morgül
Okunma : 662 views Yorum Yap
Mahiye Morgül
Mahiye Morgül

Ak ile karanın karıştığı, alacakaranlık günlerdeyiz. Şu patriotları başımıza diken ABD, yasası bile meclisten geçmeden ne büyük hesaplar yapıyor… Meclisimiz fiilen devre dışı, oldu bittiye getirildik bile.

 

Bu konuyla bağlantılı olarak, aklımın bir kenarında sakladığım bir iki notu okurlarıma aktarmak isterim.

1- Bilinir ki, Humeyni’yi Fransa yetiştirdi, gönderdi. Atladığımız husus, bu sayede Molla rejimi İran’ın Petrol işletmelerini Fransız Yahudi şirketlerine verdi.

Meğer Fransa, çok daha önceden, 1964’de İranla nükleer bilgi alışverişi başlatmış.

 

2-Tarihte Katolik Fransa ile Şii İran ortaklığında Timur dönemi var; İran-Osmanlı savaşı… Timur, Katolik Fransa kralına mektup yazar, “Nasıl, Osmanlı’yı istediğiniz gibi hallettim mi?” der.

Bu savaşın az öncesinde, 1395’de,  Osmanlı + Ortodoks Slavlar + Cenevizli (İstanbul) Yahudi tüccarlar, üçlü birliktelik, Niğbolu’da, Katolik Fransa + Protestan İngiliz + Venedik Yahudi tüccarlarının saldırısını durdurduk.

Batı ittifakı, Niğbolu’da bizi yenemedi, ama İran ile kapıştırarak bizi yendiler!

Aynı tezgah yeniden kuruluyor!!!

 

3- Molla rejimine ayaklanan ŞİRAZ bölgesi Alevi Türkmen (Kaşgariler), kadınlı erkekli taburlar halinde, Irak’a geçerek Halepçe kırsalında kamp kurdular, 8 yıl süren bir savaş oldu. Bu savaşta “her iki tarafa da silahları veren bizdik” diyen ABD generali kimdi, siz söyleyin. Ancak bilinmeyen nokta şu:

a- Saddam Hüseyin’in attığı iddia edilen kimyasal silahla ölenler Halepçe’deki Kürtler değil, Halepçe kırsalında kamplarda yaşayan Şirazlı Kaşgari Alevi Türkmenlerdi… Yani, Roma’nın antik düşmanı Persepolis’ten alınan tarihi intikam!

b-Halepçe’de ölen 5 bin Alevi Türkmen, 8 yıl boyunca her iki taraftan atılan bombaların üzerine düştüğü ŞİRAZ ÇEVRESİ, burada ölen 2.5 milyon insan da Alevi…

 

Bunlar size ne söylüyor bilmem ama bana çok şey söylüyor, çünkü MÖ.550’ye kadar araştırdım, Akmenid Uygarlığı bir Türk devletiydi ve bugünkü Aleviliğin kökleri ordadır. Perslerle Medleri birleştiren Oğuzlu kralı 1.KURUŞ (Kuret, Karesi!) Osmanlı’nın kurucusu Kayı ve Karesi beylikleri bu koldandır! (Niğbolu kalesinin komutanı Doğan Beyin sancağı KIZIL sancaktı! Yani Alevi-Ortodoks kardeşliği var orada. Bugün de Türk Ortodoks kilisesini Vatikan’a bağlama gizli savaşı sürüyor.)

 

Çorum’da dolaşan bir dedikoduya göre, Dolmabahçe görüşmesinde Alevi subayların listesi verilmiş… Ordudan Alevi subaylar atılıyor, davalar ve intiharlar..

 

KORKARIM 8 yıl süren İran-Irak savaşındaki gibi, şimdi kurulan patriot tezgahıyla her iki taraftan atılan bombalar Türkiye’de ve Suriye’de Alevi bölgelerine düşürülecek.

 

PATRİOT; vatansever demektir. Haince bir isim. Üstelik de Romalılarla 48 yıl savaşan  Başoğuzlu VI. Mitri Date’nin bizdeki adı olan BEDRİ-Ata’dan batıya geçmiştir bu ad. Onun gibi vatan için savaşan… (Hakkında bilgi için bkz. www.mahiye.net)

 

Gerçekten 3.bin yılın haçlı seferine hazırlandı batı. İşbirlikçilerini bulmaya en uzun zamanı ayırdılar. İran direniyor ama, rejim kendine muhalifleri de bu arada temizleyebilir. Korkarım Suriye’nin muhalif Kürtleri bizdeki Alevi Zazalar gibidir, onları bir özerk yere toplayıp, bir başka kıyım da orda bize onları vurdurabilirler… İsrail’in daha yeni saldırdığı Golan tepelerindeki Türkmenler de Alevidir.

 

Halkımıza bunları çok açık dille anlatabilmek ne kadar zor…

 

Mahiye Morgül /17.12.2012

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)