Son Dakika Haberler

+6 Belki de Siz İhanet Ediyorsunuz

+6 Belki de Siz İhanet Ediyorsunuz
Okunma : 1.184 views Yorum Yap

” Aşağıda yayınlanan yazımız üzerine, Sarıyer Belediye Başkan yardımcısı Adnan Ayber saat 10.06 arayarak gerekli araştırmayı yaptırdığını, belediyemiz ile ilgili olmadığı, Pankartların Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırıldığını belirtti.” Bazı pankartların durduğunu  hatırlattığımız Adnan  Ayber, Sarıyer’in dışında da aynı operasyonu gece yapmışlar dedi. 
++++++++++++++
Bildiğiniz gibi Sarıyer Times CHP belediye başkan aday adayları için tanıtım toplantısı yapıyor ve bu toplantıda aday adayları Sarıyer’i nasıl projelerle yöneteceklerini  anlatacak ve sunumlarını yapacaklar.
Amacımız hangi partiden olursa olsun Sarıyer’in menfaatleri doğrultusunda yapılacak olan bu sunumların kazanımlarında, aday adaylarının gelecekte nasıl bir Sarıyer düşündüklerini öğrenebilmek için.
CHP Sarıyer belediye başkan aday adaylarından katılmak isteyenlerin katılacağı sunumda bizler birer görevli olarak Sarıyer de Aşiyan’dan Kısırkaya’ya  tüm aday adaylarının projelerini anlatmalarını sağlamaya çalışıyoruz.
+++
Ne yazık ki, Asmış olduğumuz pankartları bilinmeyen güçler kaldırdı.  Evet toplam  12 saat durabilen pankartlarımız belediye yerlerinden kaldırılmış oldu.
Sitemizin ana banner’in de  bulunan formatta yapılan afişlerimizin kaldırılmış olması acaba Sarıyer Belediyesiden mi? kaynaklanmaktadır, İBB den dolayımı kaynaklanmaktadır bilmiyoruz,
+++
Sayın Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’ten değil, bu işle görevli olan Sayın Belediye Başkan yardımcılarından ricamız, Sarıyer Times sitemin üst banner olarak kullandığı afişlerin olumlu bir şekilde kaldırıldığı gibi şeklinde, kendileri tarafından düzenlenerek en azından  toplantı günlerine kadar asılmalarıdır.
Sarıyer Belediye Başkanlığından ricam, Sarıyer’i yönetmek için aday adayı olan adaylarımızın “Sarıyer Times’in”  yönettiği bir toplantıda Sarıyer’i nasıl yöneteceklerini açıklayacakları toplantının duyurusunun yapıldığı toplantının afişlerinin kimler tarafından ne şekilde çıkarıldığını ve yok edildiğini bilmiyoruz, bu varsayımla, elinizdeki imkanları kullanarak toplantı afişlerimizin tekrar asılmasını rica ediyorum.
Bu bir savaşımdır ve bu savaştan yenilgi alarak ayrılmak istemiyoruz. Yenilmeyeceğimizi biliyorsunuz, Karar sizin.
+++
Sarıyer Times’in toplantı ve duyuru afişleri çıkarıldı.
Çok ilginç olan Sarıyer Spor Kulübü çevresinde yapılan pullama çalışmaları ve aynı şekilde Sarıyerliler Derneği binasında kullandığımız pullama afişleri, sökülerek ve yırtılarak kaldırılmıştır.
Neden diye düşünüyoruz.
+++
Elbette olayın siyasi olduğunu düşünüyoruz. Çekememezlik olduğunu düşünüyoruz. Kıskançlık ve hırs olduğunu aşikare hesaplamış durumdayız.
Yaşamın siyasi faktörleri ve özel durumlar, yandaşlarınız, size sevgi besleyenler pankartları ve pullamayı engellemiş olabilir, sakın haberim yok demeyin.
Biz fazla kişi değiliz, Birbirimizi biliriz..
+++

“Sarıyer Times Bir Mücadele Gazetesi, Bir Savaşın, Direnişin  Bayrağıdır,”

Her türlü cezai yükümlülükleri üzerine alarak, Cumhuriyetin bugünkü koşullarda kazanımlarda, kayıplarının yerine gelmesi için mücadele yapmaktadır.
Bazı günler, Kuzey Platformu ve her zaman tüm gurupların ana sözcüsü Sarıyer Times olarak başlattığımız ulusal mücadelemizde, yukarıda bahsettiğimiz engellemelerle karşılaşmamız, bizleri üzmektedir. Dileğimiz aynı yaptırımların tekrarlanmamasıdır.
+++
Güvendiğimiz Dağlara Kar mı? Yağdı!!
Hangi şart ve şekilde olursa olsun, Sarıyer Times toplantıları, Aşiyandan Kısırkaya’ya, Ayazağa’dan, R.Hisarına devam edecektir.
Pankartlarımız alanlardan sökülse de, Pullama afişlerimiz yok yırtılsa da, savaşımımız, bizlere geçmişten gelen eski gelenekçi Afiş asmalarımıza, kostikli ellerimize, boyalı duvarlarımıza dur diyemeyeceklerdir,
Sarıyer Times, Geleneksel Devrimci ve Cumhuriyetçi mücadele anlayışına devam edecek ve gerekirse şablon duvar yazıları ile Cumhuriyetin kazanımları için savaşacaktır.
Merdivenler mi? boyanacaktır, Duvarlar yazılacaktır, Afişler her zaman asılacaktır,
Adaylar projelerini sunacaklardır,

CHP’nin 10 Belediye Başkan aday adayı bir bayrak ve bu Bayrağı en yükseklere taşıyacak olan en yüce değerlerdir.

Bizleri Yıldıramayacaksınız…
Yıksanız da, yırtsanız da, sökseniz de, parçalasanız da,  bu afişler yaşayacak, bu toplantılar yapılacaktır.
Korkunun ecele faydası yok!!
Dileğimiz, CHP ile uğraşan bu güçlere karşı ilgili kişilerin bu pankartların aynısını yaparak kendi duvarlarına asmalarıdır…
İlgilisine duyurulur…
Bizleri Yıldıramayacaksınız….
Mustafa Balcı/ Günlük yazılar.
 
 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)