Son Dakika Haberler
“width=“1293

Birisi’ne.

Birisi’ne.
Okunma : 765 views Yorum Yap

Artık öne çıkma zamanı gelmiştir.
Birisi kendini göstermeli, almış olduğu bayrağı yüreklice meydanlarda sallamalıdır. Korkmamalıdır, sabır’ın mermeri delmesini bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Sadece dostlukla ve ya dostla değil, Post olmalı kavganız.
Üzerinizdeki post çok güzel değerli hatta paha biçilmez olabilir, Buna sahip çıkmak isteyenler etrafınızı doldurabilir. Görünen yüzün iç yüzünü nasıl görmek istiyorsanız o şekilde bakmak isteyebilir ve gerçek yüzleri gizlenmiş olabilirler. Karşınızdaki değer verdiğiniz ve benim yoldaşım diyerek her türlü entrikanın aslında kurbanı olduğunuzun farkına varmak için elinizde hiçbir done olmayabilir. Siz, en yakınlarınızdan siyasi gelecek kaygıları olanların hangi sebeple bey dediklerini düşünmemiş olabilirsiniz. Etrafınızı bugün pek çok dalkavuk sarmış olabilir. Kim ki karşınızda beyim. Paşam, biz hallederiz, meraklanmayınız efendim diyorsa, bil ki, Gidilen yoldan dönüşte çamurla karşılaşacaksınız demektir.
Birisi bu gidişe dur demelidir.
Birisinin işe asılma zamanı gelmiştir. Yakında seçim startı verilecek, en fazla yük, en fazla eleştiri, en fazla muhatap alınan, en fazla yargılanan, Aslında etrafı dalkavuklarca kaplanmış, içindeki kompleks ve kendini ispat etmek zorunda kalmış bulunan, bir adım öne çıkmak için tüm ortamlarda benim diyenler birisinin etrafından kendi tarafından uzaklaştılırmadıkça gölgeler arkasında yeni sondaj çalışmaları yapılacak. Yeni dert kuyuları tespit edilemeden ortaya çıkacak. Birbirine bağlantı boru misali zincirleme sorunlarla karşılaşmış olacaksınız.
Birisi, Gönderilmelidir!
Birisi, Görevden alınmalıdır!
Birisi, Susturulmalıdır,
Birisi. Ön plana artık çıkmamalıdır.
Birisi, Görev ve yetkileri değiştirilmelidir,
Birisi, Artık sus denmelidir,
Birisi, İstifa ettirilmelidir.
Birisi, İkinci adam olmalıdır.
Birisi, Siyasi seçim ekibi kurmalıdır.
Birisi. Artık kamu önünde güven vermemektedir.
Birisi. Gölge oyunu oynamamalıdır.
Birisi. Basını doğru yönlendirmelidir.
Birisi, Tüm çalışmaları anlatabilecek kabiliyette olmalıdır.
Birisi. Yanlış yönlendirmemelidir.
Birisi. Artık aşk hayatına dikkat etmelidir.
Birisi. Artık bu binanın çevresinden uzak durmalıdır.
Elbette Birisi, Her an tuzun kokmaya başlayabileceğinin farkına varması gerekmektedir.
Seçimlere az bir zaman kaldı. Soluk alma vaktiniz yok. İyi ve yeni kadrolarla çalışma zamanı gelmiştir. Değişimin farkında olmalı ve eski kadrolarla hantal yapının nasıl değerlendirilebileceğini bir kere daha düşünmelisiniz. Vakti ve zamanı gelmiştir. Yoksa geç kalmış olacak, Seçim kaybedildiğinde BİRİSİ suçlanacaktır.
Mustafa BALCI.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)