Son Dakika Haberler
“width=“1293

DEVRİME 14 GÜN KALDI. Mustafa BALCI

DEVRİME 14 GÜN KALDI. Mustafa BALCI
Okunma : 948 views Yorum Yap

DEVRİM_1El Ele Omuz Omuza

2014 yılının tarihe altın harflerle geçmesini bekliyoruz!

Bir ülkenin geleceğini belirleyecek olan 1994 doğumlular ilk defa oy kullanacaklar, Bugün yaşamları teknoloji ile ortak ilerleyen, çağımızın altın nesli olan 94 kuşağı Türkiye’nin geleceğini belirleyecek.

Derslerini teknoloji yardımı ile gören. Derslerinin temel kaynağı, araştırmaları bilgisayardan ibaret olan. Yaşamlarının ortak noktaları iletişim ve sosyal medya arkadaşlıkları ile günümüz insanına örgütlenme dersleri veren 94 doğumlular meydanlara çıkmalı ve ülkemizin geleceğine damga vurmalıdır.

***

Emekli yaşamlarını sürdüren, 44’ler, siyaseten yorgun düşmüş 54 ‘ler, Ortalığı karıştıran 64 ‘ler, kendilerine yer bulamaya çalışan 74 ‘ler, geleceğin siyasi  kadrosu hazırlık aşamasındaki 84 ‘ler, bugün Türkiye toplumu bizden görev bekliyor.

Türkiye’nin geleceği için karar vermek zorunda olduğu tarih 30 Mart 2014, Bizlere düşen görev kardeşliğimizi, dostluğumuzu, arkadaşlığımızı, yoldaşlığımızı aynı çatı altında birleştirerek 94 nesline ders vermek olmalıdır.

***

Az kazanılmış başarı hiç kimseyi memnun etmeyecektir, yarım kalmış mutluluk bizlere yetmemektedir. Altı Ok gerilmiş, hedef tahtasından 12’yi vurma zamanıdır.

Bu başarı bir siyasi partinin değil, adayların değil, kazanılacak bu zafer sadece sizlerin eseri olacaktır. Halkın zaferi olacaktır. Devrimler tek kişilik değildir. Bu devrimi gerçekleştirecek olan asil kadrolar, yetişkin insanlar, tüm siyasi koşulların kuşakları, duayenler, oyun kurucular, zamanının tüm lider kadroları, bugün Ülkemizin geleceğine sizler karar vereceksiniz.

SİZLERİN ÇOCUKLARI GEZİYİ BAŞARDI.

2013 Haziranında sizin çocuklarınız  GEZİ’yi başardı. Gezi devrimi tamamlanmak zorundadır. Yarım kalmış devrimin sorumlusu olmak istemiyorsanız çalışmak ve birleşmek zorundasınız,zorundayız.

****

GEZİ DEVRİMİNİ TAMAMLAYALIM

Bizler silahsız devrime bu kadar yaklaşmamıştık.

Onların sayesinde, sizlerin sayesinde, kazanılmış, korunmuş, yaşatılmış, gerçekleştirilmiş inadına hayranlıkla ve birbirimize bakarak eski günlerimiz andığımız. Her resimde, her bir karede kendi hayallerimizi, geçmişi gördüğümüz, bizlere ayna olan Gezi Devrimini tamamlayalım.

Haydi Devrime 14 gün kaldı.

Mustafa Balcı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)