Son Dakika Haberler
“width=“1293

Doğru Olanı Yapmak Lazım.. Mustafa BALCI

Doğru Olanı Yapmak Lazım.. Mustafa BALCI
Okunma : 784 views Yorum Yap

Ne kadar haklıymışım.

Sarıyer Spor Kulübü Divan Kurulu üyesi olarak, kulübümün geleceği ve menfaatleri konusunda hareket etmekten mutlu oldum.

Sarıyer Spor Kulübü camiasından almış olduğum Sarıyerlilik gereği, Divan Kurulu ve Başkanlar hakkında, “kulübe hizmet edenler hakkında hakaret edenlere karşı”,50 yaş üstü biz orta yaşlılar olarak takındığımız tavır, yapmış olduğumuz müdahale gereğinin yerine getirilmesi içindi.

Sarıyer Kulübüne herkes üye olabilir,

Sadece ahlak kavramını kaybedenler üye olamaz.

Ahlak, Bulunduğu veya girmek istediği hatta yönetmek için gelen ve talip olan adayları ve adayı farklı amaçlar uğruna kullanmak isteyen kişilere, Sarıyer kulübünü araç olarak kullandırmak isteyenlere müsaade edilmemesi ve gerektiğinde öne çıkarak buna engel olunması esastır.

Köşelerinde kulübüne hakaret eden veya demeçlerinde hakaret yapan, Genel Kurulda “evet-hayır “oyunun, sadece karar olduğunu ve açık oylama ile yapıldığını, şahıs veya şahıslar şahit olduğu halde basına açıklama yaparak, Divan Kurulu Başkanlığına “ihtiyarlar, Kafatasçı” denilerek basın yolu ile hakaret eden şahısların “üyeliklerinin kabul edilmemesi gerekir.”

Genel Kurul en yüce iradedir!

Kimse baskı altında değildir! Onun içindir ki, bazı üyeler açık oylamada el kaldırmamışlardır.

Neden haklıyım?

Çünkü, Bu güne kadar bazı gurupların, Sarıyer Spor Kulübüne ne şekilde zarar verdiklerini bilmekteyiz.

Bugüne kadar yaşanılanlar, gelecekte neleri yaşayabileceğimizi habercisidir. Genel Kurulda gerekli önlem alınmış ve bugün basına demeçler vererek hakaret edenlerin, olumsuz koşullarda neler yapabileceklerini bildiğimizdedir.

Sayın Sarıyer Spor Kulübü Divan Başkanlığına.

Genel kurulumuzun sonuç göstergesinde ve sözlü olarak da yapılan, üyelik müracaatlarının reddi olması halinde dahi, sadece bu genel kurulda oy kullanamayacakları ve aday olamayacakları belirtilmiştir. “Üye Aday “Adaylıklarının yeni seçilecek olan “yönetim kurulu “ tarafında kabul veya reddedileceği şeklinde açıklama yapılmıştır.

Genel Kurulda yapmış olduğum tespit ve devamında Üye adayı olan kişi – kişilerin Genel Kuruldan sonra “Yerel Basında” Kulübümüz hakkında “yapmış – yapılmış “ olduğu açıklamalar dikkate alınarak, Yönetim kurulu tarafından kabul edilse dahi Disiplin Kurulu ve Divan Kurulu olarak, yayınların denetlenmesi, takip edilmesinden sonra üyeliklerinin değerlendirilmesini ve Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla. Mustafa BALCI – sicil no: 2010

Yukarıda yapmış olduğum açıklama, basında yayınlanmış bulunan belgelerin gereği neticesindedir.

Hiç kimse tüzükten kaynaklanan bir maddeyi yanlış değerlendirme hakkına sahip değildir.

Bu yıl yapılan tüzük değişikliğinde ki ana gerekçe üyelik maddelerinde ciddi değişikliklerden kaynaklanmaktaydı.

Geçmiş tarihte, Kulübümüzün menfaatleri gereği Genel Kurul sabahı, kulübümüze desteği olabilecek, inandığımız kişiler yönetim listesine alınmış, üye kayıtları ise usule göre yapılmış, insiyatif kullanılmıştı,

İşte bugünleri düşünemeyen bazı dostlarımız, Üye olmayanların genel kurulda ne işi var denilerek tüzük maddesinde değişikliğe gidilmiş, “Sarıyer Kulübüne üyelik şartlarının zorlaştırılmasına gidilmişti”, Ayrıca Yönetim Kurulunun almış olduğu kongre tarihinden sonra üyeliklerin Genel Kurul tarafından kabul edilmesi gerektiği maddesi konulmuştu.

Tüzüğün uygulaması yapılmıştır.

Hiçbir dernek veya kulüpte üye olamayan kişilerin liste çıkarması veya bir kısmı üye bir kısmı hiç üye dahi olmamış kişilerin kongreye gelerek, liste çıkarması kabul edilemez.

Üyesi olmadığınız Palamut Severler Derneğine talip olamazsınız..

Başarılı ve şanslı bir sezon dileğiyle..

Mustafa BALCI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)