Son Dakika Haberler
“width=“1293

Hadi Biraz Gülelim. Mustafa Balcı

Hadi Biraz Gülelim. Mustafa Balcı
Okunma : 1.623 views Yorum Yap


mbalci_1Sarıyer siyaseti akıl almaz değişiklik içinde devam ediyor. Herkes seçimlere hazırlanıyor, Belediyede onlarca kişi Meclis Üyeliği için çeşitli partilere başvuru yapmış ve Belediye Başkan aday adaylığı için müracatta bulundular.

Mevcut partilerden Meclis Üyesi olarak görev yapanların tekrar müracatlarının yanı sıra, bir o kadar Belediye Başkan aday adayı çıktı.

Belediyede  görev yapıp siyasetin önemli kısmında görev alanlar ise farklı konumda bulunuyor.  Memur olan ve halen daha sıra bekleyen onlarca kişi var. Yüksek seçim kurulunun müracat tarihlerini bekliyorlar.

+++

Belediye içinde memur olmayan ve resmi olarak görev yapanlarda adaylık müracaatlarını yaptılar.

Avukatlar, Danışmanlar, Müdürler, Sürgünler, Memurlar hepsi bir ışık bekliyor ve ışığı gören müracat yapacak.

Beş yıl gibi uzun bir süre görev yapan Sarıyer CHP Belediye Başkanı Şükrü Genç’in nasıl bir çalışma içinde olduğunu biliyorum. İlginç bir strateji uyguluyor. Göreve geldiğinden beri belediye içinde partili ayırmadan ciddi olarak görevini yapıyor.

+++

CHP ‘li olmayan diğer adayların aynı dürüstlük içinde 0lduğu inancında değilim.

Dikkat ettiğim unsur, Belediye Meclisinde AKP’nin yapmış olduğu onlarca muhalefete karşın, eleştirilerin şaka mahiyetinde ve küçük senaryoların kürsüden okunmasını tek kişilik şov dan ibaret olduğunu görüyorum.

av_sevketcankur_akpBelediyenin Resmi Avukatı olan AKP ilçe başkan yardımcısı Av. Şevket Çankur Aday Adayı olmuş, görevinde bulunduğu ilçesinde Meclis Üyelerine nasıl oluyorda bilgi akışını eksik yapıyor onu anlamış değilim!

İçeride görevli olacaksınız, Resmi Avukat olacaksınız, elinizde istediğiniz kadar belge bilgi olacak ve bunları Mecliste AKP Meclis üyelerine alt yapı olarak vermiyecesiniz ve hazırlığa katkınız olmayacak!

İnandırıcı gelmiyor!

 

+++

 Seçimleri kazandığından beri belediyede operasyon geçiren Şükrü Genç ve ilk yıllarında uğramış olduğu mahkeme davalarını biliyoruz.

Davaya konu olan Videoların nerden nasıl geldiğini bilmiyorum! Hani Odatv okuyucusu olduğumdan acaba mail olarak mı konuldu, sonradan mı konuldu, yoksa iletişim çalışması mı? İnsan düşünüyor!

Biliyorsunuz. İlhan Cihaner videoları, Youtube’de yayınlananlardan. Bu arada bende yayınladım aynı videoları, basın görevi ve habercilik adına, toplumu bilgilendirmek görevimiz.

+++

sezgin_basalan_akpİlginç, Sarıyer Belediye Bilgi İşlem Müdürü Sezgin Başaran AKP İlçe başkanı ile mahalle gezilerinde gördüm, kahve toplantılarında çekilmiş resimler var.

Belediyenin can damarı olan ve tüm bilgilerin ele geçtiği, her türlü bilgisayara anında ulaşılabilen bir sitemi yöneteceksiniz, bazı insanlar farklı bir şekilde suçlanacak ve sessizliğe bürünüp dava adamı olmayacaksınız ve sadece devlet memuru olduğum için görevimi yapıyorum, siyaset ayrı bir konu denilerek bilgi akışı sağlamayacaksınız.

Sarıyer de Belediye Başkan aday adaylarını takip ediyorum, AKP olsun, CHP olsun çağrılan ve yetiştiğim her yere gitmeye çalışıyorum. Dinliyorum, not alıyorum, haber yapıyorum.

Hepsini ortak görüşü ise BELEDİYEMİZ ŞEFFAF OLACAK!

Bu kadar şeffaf belediye varmı?

+++

Hadi Gülelim!

Belediye Başkanı CHP’li ve tüm ana can damarları AKP’li, BBP,MHP li ve hiç kimse yerinden kıpırdamamış, Israrla değişiklik yapılmadan herkes görevine devam ediyor. Kimse sürgün değil.

Resmi Avukat, Bilgi İşlem, Mali işlem, paracıklar herşey AKP’de İmar, Mimar, Ödemeci, Döşemeci hepsi AKP’li ve CHP belediyesi tüm bunlara rağmen elinden geldiği kadar hizmet yaparak başarılı çalışmalar yapıyorlar.

Gülün Tabi,

Bu kadar yetkili adamlar varken maalesef AKP Meclis Üyeleri “ Denetleme Kurulu” raporuna takmış durumda ve siyasi cambazlıkla imzalattırdıkları CHP Meclis Üyeleri ise sessiz oldukları halde, “Nasıl olduysa biri konuştu” AKP bu raporu mahkemeye verdi.

Bu kadar AKP’li kadro varken, nasıl oluyorda başka belge bulup çıkaramıyorlar onu anlamak zor!

Aklıma takılan, Ya Sarıyer Belediyesi çok temiz ve hiçbir hata bulamıyorlar, Yada Rüşveti AKP kadroları yediği için ses çıkaramıyorlar.

Belkide eski HAVUZ devam ediyordur ne dersiniz!

Acaba mı?

+++

CHP Sarıyer Belediyesini 2.Dönemde kazandığı zaman aynı AKP kadroları ile mi? devam edecek!

Aday adaylarını dinliyorum!

Aynı kadro ile devam edeceğiz önemli olan yönetmek diyorlar! Madem bu kadar memnunsunuz neden aday oldunuz diye sormazlar mı? Biz daha iyisini yaparız. Hadi bakalım…

Güldürmeyin insanları.

Mustafa Balcı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)