Son Dakika Haberler
“width=“1293

MUNİCİPAL PARTY

MUNİCİPAL PARTY
Okunma : 644 views Yorum Yap

Yerel seçimler yaklaşıyor, Sarıyer de kazan kaynıyor.
Çok yakın zamanda karışıklıklar gündeme düşecek herkes hadi canım sende olur mu? Diyeceksiniz.
Yalandan şaşıracaksınız! Millette sizlere inanacak.
Aslında kazanı kaynatan kişiler her zaman çorbayı kendileri içmek isteyen kişilerdir. Bu kişiler hiçbir zaman paylaşmayı sevmeyen kişilerden oluşmaktadır. Tabi bu çorbanın malzeme alımı ve pişirilmesi hep bir ustalık, katma değeri ve Pazar payının kullanımı. Kaç kaşık çıkacağı mutlaka birileri tarafından hesaplanmaktadır.
Yani sizler. Oy atanları kastediyorum,  Bizimde çorba da tuzumuz olsun diyorsanız, boşa çalışmayın ve hiçbir zaman emek sarf etmeyin. Çünki kazandan kaç çorba çıkacağı hesaplanmıştır. Size düşmez.
Yerel seçimler yaklaştıkça parti çalışmaları ve aday adayları gündeme düşmeye başladı. Olası her zaman ve her koşulda aday adayı olanlardan “Gazinocular” Saf dışı olmuş durumdadırlar. Ne düğün dernek, nede sünnet şölenleri kesinleşmiş aday olmak için yeterli değildir.
Yerelden önce Genel de karışıklık olacağından. Genelin içseline bir göz atmak lazım.
Kırgınlıklar olmuştu bir zamanlar yerel seçimlerin hemen başlangıcında, Seçimler  Rebuplican People’s Party tarafından kazanılmış ve Mayor Şükrü Genç olmuştu.
Günler fazla geçmeden County chairman of the Rebuplican People’s Party Serdar SARIOĞLU, Gizli olarak kurulmuş bulunan, çalışmaları kısa dönemde hazırlanan ve ağırlığını gittikçe hissettiren, Municipal Party nin varlığından habersiz olarak kazanılan seçimlerden sonra yaşamış olduğu tepki ve kırgınlıklar, maalesef partinin varlığını kabul ettikten sonra dostluk rüzğarına kapılmış, aralar düzelmiş. ” Aslında öyle sanılmış ve altı oyulmuştur” gelişen zamanda yaşanılan aşırı samimiyet neticesinde seçim kazanmış bir ilçe istenmeyen bir atama görevden alınmıştır.
Bir süre sonra yeniden atama ile County chairman of the Rebuplican People’s Party Mehmet DENİZ göreve gelmiş, daha görev teslimi yapılmadan ilk gecenin sabahında liste kargaşası yaşanmış, Municipal Party burada da ağırlığını hissettirerek, gerekli manevraları yaparak yalnız ve kimsesiz olarak yola devam edeceğini deklare etmeye hazırlanmış ve yerel seçimlere az bir zaman kala harekete geçerek son gülen iyi güler mesajları ile “gizli partinin hedef ve programlarını” yaymaya ve de yerel de oluşabilecek olumlu gelişmelere ve ya siyasetin yakın gelecekte farklı olarak şekilleneceği Sarıyer de görevden alınmasına olanak sağladığı Municipal Party yetkililerinin Ankara yollarını aşındırdığı ve de yönetiminin fes edildiği yılların ilçe başkanı ile bugün pazarlıklar yapılmaya ve yeniden dostluklarının kurulmasına çalışılmaya başlamışlardır.
Municipal Party Şimdi yeniden geriye dönerek eskiler ile çalışmalar yapmakta, bir yandan ise, Atama ile gelen Yönetim içerisinde kırgınlıklar yaratarak Sözüm ona kendini Örgütten sorumlu olarak gören lakin bir haber olan Sevil BECAN’ı adaylıga hazırlamaktadır. Bizde inandık!
Sarıyer de bir parti kendi başına çalışmalar yapıyor. Parti olduğunu ağırlığınca hissettirerek baskıyı yoğunlaştırarak mevcut partilerle koalisyon çalışmaları yapmakta. Yer altından destek vermekte ve aday adayı çalışmalarını araştırmakta, gelecekte İlçe Başkanı kim olacak, Belediye Başkanı kim olacak? Gizlice yürütmektedir.
Gelecek seçimlerde President of the Municipal Party kim olacak?
“Municipal Party, the party of a coalition”
Municipal Party, nasıl çalışmaktadır.
Proğramları nelerdir.
Nasıl ve kimler tarafından kurulmuştur. Kime ve kimlere hizmet vermektedir.
Municipal Party, hangi gizli güç tarafından yönetilmektedir.
President of the Municipal Party, Gerçek ilişkileri ve bağlantıları nelerdir.
Detayları Sarıyer Times ve Sarıyer Manşet den takip ediniz.
Mustafa BALCI.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)