Son Dakika Haberler

Okuyucu Mektupları. (1)

Okuyucu Mektupları. (1)
Okunma : 956 views Yorum Yap

ok_12Siyasete meraklı dostlarımız sanki İçişleri Bakanlığı gibi çalışıyor, her biri özel dosyalama ve arşif bilgilerine sahip, yıllardır siyaset yaptıklarından olacak ince eleyip sık dokuyorlar.
Konuştuklarını Rumuz adı altında ve gerçek mail ve IP leri belli olan açık mektuplar ve yorumlar alıyoruz, Çok uzun yorum olunca kısaltmak zorundayız. Birden fazla mektup ve her aday hakkında bilgi sahibi olma gibi bir lüksümüz yok, düzelterek yazmak zorunda kalıyoruz.
+++
Sarıyer de CHP li bir dostumuzdan yorum aldık, düzelterek yayınlıyoruz!
Rumuz : Ferda Akın
……… Bu şahsı örgüt toplantılarında gördünüz mü? Kendisi MHP’lidir, Yıllarca faturalarını ödemiştir! DYP Zamanında Celal Adan’ın adamı olarak bilinir.
…….. Askeri çürük raporunda fezleke de yer almıştır!
…….. Bakanlığının koca suç klasörü ile Sarıyer Asliye Cezada davası 7,5 yıl sürmüş kendisini bulamadıklarından davası zaman aşımından düşmüştür.
Kaçak villasını ……. mütaahitine yaptırdığı müffettiş raporlarında bellidir.
Yolsuzluk dosyası asliye cezada bulunabilir,
Danıştay cinayeti sanığı Aplaslan Aslanı azmettiren Şeyh Salih Kunter’i polis gözetiminde kaçırmak … Vs.Vs. Aydınlık dergisi 2006 yılında haber yapmıştır.
Sinop Millet Vekili Engin Altay ve Aydın Ayaydın’ın kendisini himaye ettiği bilimektedir.
Bunlar Sarıyerde bilinmektedir, menfaat karşılığı susmaktadırlar. böyle biri aday yapıldığında CHP’ nin tabanında biraz onur haysiyet varsa oy vermeyecektir.
Diyerek sonuçlanan yorum oldukça uzun, Kısa alıntılarla yazmaya çalıştım.
+++
Partililerin bir kısmı büyük tepkiler gösteriyor, Bir kısmı pazarlılarda aday göstererek kendilerini düşünüyor. Taşımaya çalıştıkları adayları yarı yolda bırakıyorlar.
Siyasetin renkli yüzleri konuşuyor.
Daha uzun ve kelimelerin farklı anlamlarını ayıklayarak yayınlamış olalım, elbette siyaset renkli geçiyor, adaylar birbirleri hakkında ne kadar konuşursa konuşsun amaç projeleri konuşmak, ciddi ve partililerle güven içinde çalışmalar yaparak seçimlere hazırlanmak hedefinde olduğunu sanıyoruz.
Herkes hizmet yarışı içinde olmalıdır.
Bizlere gelen mailleri usulüne uygun yayınlamaya çalışıyoruz, Mail ve yorumların bir çoğunu yayınlamıyorum, daha düzgün yazılırsa bundan sonra gelenleri dikkate alacağım.
Lütfen: Mail ve Mektuplarınızı Kırıcı olmadan yazınız. Şansınız bol olsun…
Mustafa Balcı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)