Son Dakika Haberler

OPERASYONDA GEÇİKTİLER.

OPERASYONDA GEÇİKTİLER.
Okunma : 752 views Yorum Yap

Yaşanılan operasyon kapsamında Recep Yel. Semra Kartal. Toplam 5 kişinin tutuklandığı davada , başbalanla seyahatte olan ve dönüşünde tutuklanan Ümit ÖZDEMİR tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Aynı davanın devamı olan belgeleri toplama ve davanın tıkanma noktasında çözüme kavuşması için yapılan delil toplama için gerekli tüm ihale dosyaları ve bilgisayarlara el konulacağı belirtiliyor.

Aynı tutuklamada jandarmada ifadeye çağrılan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcılarından Sevgi Atalay ve Şinasi Yalçın ifadeye çağrılmış ve soruşturma aşamasında herhangi bir bilgi suç bulunmamıştı.

Şinasi Yalçın ve Mahmut Yalçın ilişkisi gazetelere haber olmuş, akraba olmadıkları tespit edilmişti.

Belediye başkanı Şükrü GENÇ e tuzun koktuğunu ve en kısa zamanda adı geçen kişilere mutlaka görevden alma veya yer değiştirme operasyonunun yapılması gerektiğini yazmış ve uyarılarda bulunmuştuk.

Israrla görevinden istifa etmeyen Şinasi Yalçın ın bir şekilde görevlerinin alınması ve yer değiştirmelerini istemiş ve en açık bir şekilde uyarılarımızı yapmıştık. Yine aynısını söylüyoruz.

Vakit geçmeden OPERASYON YAPILMALIDIR. GEÇ KALMIŞ DEĞİLSİNİZ.

Sarıyer belediyesindeki çürük elmalar daldan kopmuş ve yerlerdedir. Bunları toplayarak çöpe atma vaktidir. Bunun siyasi dirençi yoktur. Tüm kadroları yazdığımız http://www.sariyertimes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=161:herkes-kendi-kadrosu-le-calr-recep-tayyip-erdoan&catid=50:mustafa-balc&Itemid=59 değişmesi gerektiği bu kadro ile başarı beklemek mümkün olmadığını belirtmiş. Israrı niteliğinde daha farklı bir siyasi yıpratma olacağı ve kendine ait olmayan bir düşünce ile çalışmaya ısrar edildiğinde ise OPERASYONLARIN KAÇINILMAZ OLACAGI nı belirtmiştik.

Tekrar yazıyoruz. Geceleri rahat uyumanız için bu kadroları tez elden sayın Şünrü GENÇ in düzelmesidir. gereğini yapmasıdır.

ÇOK GEÇ KALINMIŞ OLACAK.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)