Son Dakika Haberler
“width=“1293

Protesto Gerçekleri Göstermiştir..

Protesto Gerçekleri Göstermiştir..
Okunma : 1.199 views Yorum Yap

mbalci_22

Tarihin içinde hiçbir şey gizli kalmaz. Gün gelir sakladığınız en büyük sır bir gün karşınıza farklı yollardan çıkabilir.

“Reklam Arası”, “Bakara- Makara”,” 6 yaşında evlilik”, “tecavüz hakkı” gibi yüzlerce bizim gibi Laik insanlara ters gelen açıklamaları gazetelerin sayfalarında buluyorsunuz.

Sözde “Siyasi İslamcılar” cihad için her yolu mübah gördüklerinden dolayı eylemlerinde, söylemlerinde çeşitli argümanlar kullanabilir.

Ülke genelinde uygulanan siyaset ve uluslararası arenadaki İslami terör destekçiliği, Cumhuriyet kazanımlarının günler geçtikçe adım adım yok oluşu, yasaların değişikliği, Atatürk izinin silinmeye çalışılması, okullardan resimlerin kaldırılması ile başlayan harekat, Eğitim sisteminde okulların bir yasa ile İmam hatip’e dönüştürülmesi gibi yüzlerce değişikliğe giden ve hiç birimizin yadırgamadığı ve sessiz toplumu halen daha harekete geçiremediği yaşadığımız gerçekleri artık yakınımızda görüyoruz..

Protesto Gerçekleri Göstermiştir..

Türkiye genelinde yapılan ve kısmen İstanbul’un en sakin ilçesi Sarıyer’de ilk kez yaşanan “Hedef gözeterek, Şiddete çağrı” eylemi nihai amacına ulaşmıştır.

Sakin ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile hareket eden Sarıyer halkının, en azından tehlikeli gerçekleri görmesini sağlayan bu eylem başarılı olmuştur.

NE ZANNEDİYORDUNUZ..

İslami terör Sarıyer’e gelmeyecek, terör sadece Güneydoğu’da, iç Anadolu’da, Hatay’da olacak Sarıyer halkı da gazetelerden okuyacak, keyiflerini sürecekler..

Bakınız! İslami terör kapınızı çaldı ve artık kimsede eskisi kadar huzur olmayacak, her an bir korku olacak, attığınız adımlara dikkat edeceksiniz, beklide saygı duyduğunuz, çevrenizdeki saygın kişilerin bir gün nasıl intikam duyguları ile değişebildiğini görüyorsunuz.

GERÇEKLERİ GÖRÜNÜZ..

Sarıyer’de ayaklanma eylemi, sosyal paylaşımlardan yapılan çağrılar ve açıklamalar olmasaydı siz sözde dost gördüğünüz bu insanları nasıl tanıyacaktınız..

Protesto Gerçekleri Göstermiştir…

Çünkü onlarında gerçek yüzlerini meydana çıkarmalarına fırsat vermek lazım, Nasıl şiddete dönüştürdükleri, nasıl olayları saptırdıklarını, siyasi sahada ancak bu şekilde var olacaklarını görmeniz açısından Sarıyer halkı adına yararlı bir eylem olmuştur.

 

Sarıyer halkının gerçekleri görmesini sağlamıştır..

 http://www.haberler.com/unlu-sanatcilardan-cumhuriyet-gazetesi-ne-ziyaret-6870818-haberi/

Link’te ki videoyu izlediğinizde Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Cumhuriyet Gazetesi çıkışında yapmış olduğu açıklama bir siyasetçinin duyarlılığıdır. Yani Gazetenin çevresinin tomalar ve panzerlerle çevrilmiş olması, hedef gösterilmesi ve tehdit edilmesi neticesinde, Nazım Hikmet anma töreni sonrası sanatçı Rutkay Aziz ve Tarık Akan ile gidilen nezaket ziyaretidir. İstanbul’da bulunan birçok siyasetçi ve Belediye Başkanı ziyaret etmiştir.

Neden Şükrü Genç seçilmiş ve Hayri İnönü seçilmemiştir.

Bir merkezden yönetilen eylemciler, aynı merkez’in neden Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’yü tercih etmemelerinin sebebi “İsmet İnönü” isminden dolayı, şimdilik böyle bir isim üzerinde eylem yapmayalım tepki çok farklı olur mu? Uyarısı almışlardır.

SARIYER HALKI KENETLENMELİDİR.

Komşularınıza, çevrenize, mahallenize iyi bakın, araştırın, korkmayın, çekinmeyin, sorgulayın, birgün farkında olmadığınız bir “Canlı Bomba’yı” çok yakınınızda taşıdığınızı görebilirsiniz, Çok samimi olduğunuz bir dostunuzu bir anda İŞİD militanı gibi olduğunu görebilirsiniz.

Artık kenetlenmelisiniz…

Mustafa Balcı

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)