Son Dakika Haberler

SAVAŞI AKP ÇIKARIR, Vatansever CHP ve MHP’ liler ÖLÜR

SAVAŞI AKP ÇIKARIR, Vatansever CHP ve MHP’ liler ÖLÜR
Okunma : 854 views Yorum Yap

SAVAŞA HAYIR

Türkiye genelinde sosyal medyada SAVAŞA HAYIR paylaşımları sürüyor, Duyarlı Türk Halkını yarın Taksim meydanında toplanmaya çağırılıyor.

Ülkemizin hiçbir menfaati olmayan bir oyuna sokuluyoruz, Dünya seyrediyor, Türkiyeye oynanan oyun yeniden tezğaha sürülüyor.

Türk halkı ister istemez Suriye’nin Bomba atması için AKP kongresinin bitmesini bekledi, merak edilen Türkiye , OBAMA ya destek vermek için alet mi? oluyor.

Son dakika haberlerinde Suriyeden yapılan açıklamada askeri hedeflerin vurulduğu açıklaması yapılıyor.

Durum sabaha kadar nasıl devam edecek, bundan sonraki gelişmeler neler olacak, Tezkere için toplanması gereken TBMM nasıl bir tavır alacak.

IRAK tezkeresinde Deniz BAYKAL becerisi ile CHP gurubu hayır diyerek savaşa girmemiz engellenmişti.

Bugün AKP mecliste tezkere için nasıl davranacak.

NEREYE GİDİYORUZ.

Suriye Son dakika haberi ile komşularımızla bir sorunu olmadığını açıkladı. Suriye Enformasyon bakanlığı yapmış olduğu açıklamada, “Akçakale’ye düşen top mermisi nedeniyle hayatını kaybedenlerin yakınları ve Türk halkına başsağlığı diledi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Suriyeli Bakan: ‘Komşularımızın güvenliğine saygı duyuyoruz’”

Ne yazık ki Daha öncede Suriye den gelen daha önceki saldırılarda Türkiye den aynı şekilde cevap veriliyormuş.

Türkiye yıllardır Terörle savaş halinde ve Anadolunun gariban çocukları Şehit olmaktadır. Dikkat edilecek husus  ise, Villalardan, zengin Çocuklarından, Cemaat elamanlarından kimsenin şehit olmadığıdır.

Uyan Türkiye Oyuna gelme!

SAVAŞA HAYIR HERKES TAKSİM’E

Halkevleri, HDK, ÖDP, TKP’den ortak açıklama ‘AKP’nin savaş politikalarına karşı Taksim’deyiz’

Akçakale’de meydana gelen ölümler üzerine ortak bir açıklama yapan Halkevleri, HDK, ÖDP, TKP, AKP’nin savaş politikalarına karşı olan herkesi yarın saat 19:00’da İstanbul’da Taksim Meydanı’na çağırdı.

Akçakale’de meydana gelen ölümler üzerine Halkevleri, HDK, ÖDP, TKP’den ortak bir açıklama yapıldı. Açıklamada “ölümlerin sorumlusu AKP” denilirken şu ifadelere yer verildi:

“AKP’nin emperyalistlerin teşviki ile sürdürdüğü bölgesel savaş çığırtkanlığı, Suriye’de iç savaşı kışkırtma hamleleri, giderek tırmandırdığı savaş politikaları Akçakale’de yitirilen canların sorumlusudur.

AKP’nin savaş politikalarına karşı olan herkesi yarın (4 Ekim Perşembe günü) saat 19:00’da İstanbul’da Taksim Meydanı’na çağırıyoruz.

Halkevleri, HDK, ÖDP, TKP” 

 

“Bütün savaşları dövüşemeyecek kadar korkak olan, bu yüzden de kendileri adına savaşmaları için gençleri cepheye süren hırsızlar çıkarır.” Emma Goldman

Mustafa BALCI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)