Son Dakika Haberler

Şeytanlar Ayrıntıda Gizleniyor.. Mustafa Balcı

Şeytanlar Ayrıntıda Gizleniyor.. Mustafa Balcı
Okunma : 875 views Yorum Yap

Mustafa BalciÖnseçim yapılacak, Meyil yoklaması için bütün delegasyon çalışmalar yapıyor, üye bazlı yapılacak olan seçimlerde Meclis Üyesi aday adayları kendilerini seçtirmeye çalışacaklar.

Herkes gururlu ve mutlu!

CHP’de meyil yoklamasından tüzük-genelge gereği bu seçimlerden 10 aday seçilecek.

++++

Kulisler ve aday tanıtım kahvaltıları yapıldı bitti.

Son olarak ilçe başkanı meclis üyesi adaylarına, mahalle başkanlarına, başkan aday adaylarına kahvaltı verdi.

Yerel basın kahvaltıda hazır bulundu. CHP Sarıyer İlçe teşkilatının yayın organı olan ve el değiştirdi söylenen Sarıyer Halk Gazetesi haber yaptı.

Ayrıntı çok önemliydi.

Sarıyer Halk Gazetesi, kahvaltıda yapılan ilçe başkanı’nın konuşmasının ayrıntısı yayınlamadı, Video’ya çekildiği halde video’nun yayınlanmaması dikkatlerden kaçmadı.

Şeytanlar Ayrıntıda Gizleniyordu..

++++

Meclis üyesi adayları listeler için çalışıyor, bazı siyasete yeni atılmış ve CHP Sarıyer üye yapısını bilmeyen dürüst aday adayları, temiz siyaset anlayışı ile tanıdıklarına kendilerini anlatıyor ve neden aday olduğunu izah etmeye çalışıyordu.

İşi bilenler!

Belediye başkan aday adaylarının kuyruğuna takılmış ve listelerde yer almak için taraflarını seçmişti.

Taraflarını seçen Meclis Üyesi aday adayları bir ekip anlayışı içerisinde ilk on da yer almak için çaba harcıyor, bir başka gurup veya aday yanında görünmek istemiyordu.

Onlar dürüst olmalıydı.

Ayrıntı çok önemliydi.

İlk 10 kişi meclis üye listesine gireceği için maalesef, yeniler bu listede (19) u tamamlamak için eleman olarak bulunduklarının farkında değillerdi. Söylediğim halde inanmıyorlardı.

O kadar ekip olarak inanmışlardı ki, sanırsın herkes liste başı ve kesin ben çıkacağım hayalleri kuruyorlardı.

Ben onları inandıramadım! Kandırılıyorsunuz!!!

Şeytanlar Ayrıntıda Gizleniyordu..

++++

Süreç son haftaya girildi. Kuzey ve Güneyden seçilemeyeceğini ve çıkamayacağını anlayan tüm ekip başları, yeniden düşünmeye başladılar. Toplantılar her gün devam ediyor ve kimi keseriz nasıl keseriz hesapları yapılıyordu.

Meclis üyesi aday adayları farkında değildi.

Ayrıntı Çok Önemliydi..

Hedef Başkanlığı kesin gözüyle bakılan Şükrü Genç, o zaman tek bir düşünce var. Hedefimiz belli ve ortak olduğuna göre güçlerimizi ona karşı birleştirelim mesajı verildi.

Gizli toplantılar yapıldı, pazarlıklar dün gece dahil devam etti.

Başkan adaylığı kesinleşmiş olduğundan listeden kimler çıkmalıydı?

Birden bütün adayların ekip arkadaşları satıldı. Unutuldu. Yok sayıldı.

Artık gurup başları çıkmalıydı. Şeytanlar devreye girdi. Eski hesaplar görüşüldü, bütün ekipler karar verdiler, birleşiyoruz, fakat nasıl birleşilecekti?

İlk (10) gurup başlarından olacaktı. (kimler hangi gurupların başı olduğunu biliniyor sanırım) diğerleri ise (9) tamamlayacak, ilk 10 dışında kalan 9 döner liste olarak konulacaktı, bir seçenek daha vardı. İlk 10 da anlaşanlar yine anahtar listede gizli olarak birbirlerini kesmeye çalışacak ve anlaşılmış olsa da blok dışındakiler yedek olarak girmiş olacaktı.

Şeytanlar Ayrıntıda Gizleniyordu..

++++

Soruyorum!!

Ne oldu? Hani sizler için ekip anlayışı,

Ne Oldu? Hani sizleri hiç satmayacaklarına inandığınız başkanlarınız,

Hepsi lafı güzaf.

Arkadaşlar, burası CHP, burada iş seçimler söz konusu olduğunda, hele ki sizler, kendi kararınız ile değil, hatır için, çok yakışıklı, güzel konuşuyor, beni seviyor mantığı ile hareket ederek adayınıza inanıyorsunuz, ama adayınızın ekipleri maalesef yapılacak olan anahtar listelerde sizlerin olamayacağını nasıl anlayamıyorsunuz.

Yani sizler bir amaç için kurulan bu düzende bir araçsınız.

Ekip denilen şey, siz yanımızda olun ama bize güç verin, aday olmayın, aday olanlar ise bu dönem tecrübe gerekiyor, mutlaka tecrübeliler olması lazım denilerek, yıllarca saygı gösterdiğiniz, ekip olduğunuz insanların, listeler birleşiminde sizin olmayacağınızı sanırım anlayabiliyorsunuz..

Aşağıdan 3, yukarıdan 3, sağdan 2, soldan 2, yani sizler yoksunuz.

Demek ki neymiş,

Ayrıntılar Önemliymiş,

Buna siyaset deniyor, “siyaset en yakınlarını yanında bulundurup güç gösterisi yapmak ve seçimler günü geldiğinde onları güzel bir şekilde ikna ederek saf dışı bırakmaktır. “

Balcı hep söylüyordu!!!

Şeytanlar Ayrıntıda Gizleniyordu..

Mustafa Balcı

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)