Son Dakika Haberler

Şimdi Gerçekleri Görme Zamanı.Mustafa BALCI.

Şimdi Gerçekleri Görme Zamanı.Mustafa BALCI.
Okunma : 811 views Yorum Yap

Hani seçim kazanmıştık bir zamanlar ve bir daha kaybetmek istemiyorduk. Çalışmalar yapmıştık. Her şey CHP içindi. Yaşamımızın bir çok bölümünü ailemizden çok parti için adamıştık. Çalışmıştık. Kalp kırmamıştık ama siyasi olarak rakipler edinmiştik. Olur olmaz çeşitli atraksiyonlara girmiş. Bazen dostlarımızı kırmış bazen de dost edinmiştik
Siyasetle yatıp kalkmıştık.
En yakın arkadaşlarımız sen siyaseti bilmiyorsun demişlerdi.
Gülüp geçmiştik.
Yine en yakın arkadaşlarımız. Gülüp geçenlerle birlikte olmuş. Ve tavır almışlardı. Seçimlerde boğuşuyorduk. Birkaç. Yüz değil beklide on kişilerdi. Yılmamıştık. Çalıştık.
Her zaman olduğu gibi çalışmak zorundaydık.
Zaman, yani her sabah yeniden güneş doğduğu gibi bizim gün yüzüne çıkmamızı istemeyen arkadaşlarımız vardı. Hayatlarında CHP iktidarı görmemiş insanlar bizlere nasıl muhalefette kalabileceğimizin anahtarını veriyorlardı.
Etrafıma baktım, hepsi kendi çapında duayen di. İmparatordu. Her şeyin en güzelini en doğrusunu, ve en büyük orospuluklarını onlar bilirdi.
Biz ne idik ki onların yanında!
Hani 2011 seçimlerinde oy kaybetmiştik. Yükselen nüfus ve oy katılımlarına rağmen. Fazla inandırıcı olmadı. Mazeretler ve analizler hep eski usulden devam ediyordu. İnanmıyorduk. İnanamazdık.
Biz bir yola çıkmış ve bu uğurda yaşanılan tüm doğruların yani kendi doğrularının muhalefette kalmak olduğunu bildiğimiz için iktidar olmamıza tahammül dahi edemediler.
Ve onların bizlere oy attığına dahi artık inanmamaya başladım. İNANMIYORUM:
Son üç seçimin analizini istiyorum yapabilen yok. herkes genel kurultay ve ilçe seçimine odaklanmış. Hatta daha ileri gideyim il genel kuruluna odaklanmış. Oysa bizler örgütlenmek adına.. Parti ye katılım adına. Bir kaç insan daha fazladan aktif olarak katılıma destek adına bir yola çıkarken aslında en yakınımızdaki insanlarsın şahsi ve cephesel muhalif hareketlerini değil bilakis örgütlenmelerini gördük.
Hiçbir düşman bizlere yani sosyal yardım veya katılım değil sadece gönüllülerden oluşan hareketimize dahi katlanmak zorunluluğu göstermediler. Daha ilk haberi yani toplanma haberimizi duydukları günden itibaren muhalif olmaya çaba harcadılar ve takdir etmek gerekir ki kısmi olarak başarılı oldular.
20 yıl sonra almış olduğumuz belediye seçimlerine dahi takdir değil nasıl muhalefet olunurun yaşamsal değerlerini kullanarak muhalefet oldular.
BAŞARDILAR.
Şimdi analiz yapacaklar. Geçmiş seçimlerle yüz yüze değerlendirmelerde bulunup gerekli anekdotları düşecekler söylemlerinde. Hatta çarenin kurultay olduğunu söyleyecekler. Sanki onlarında bildiği gibi CHP hangi kurultaydan kaçmış. Mümkün değil.
Elbette kurultay olur bizlerde tavrımızı alırız.
Devlet kurmuş bulunan partinin ORTAOKUL TERK yöneticilerinin devleti yönetmek için talip olmalarında ki imkansızlıkları izah etmeye çalışırız. Bu konuda zaten tüm kesimlerle hem fikiriz.
Lakin gerçekleri de artık kabul etmeniz gerekmektedir.
DÜŞÜN YAKAMIZDAN.
Artık gidin. Eğer kendinizi genç olarak dahi hissetseniz bile bir arada bulunmamaız mümkün değil. Sizlerden dileğimiz seçim yapın. Partinizi seçin. Korkmayın. Ve gidin.
Unutmayın ki, bizler bunları olgunlukla karşılayacağız. İçerde oluşunuz elbette partiye zarar verecektir ve vermeye devam etmektedir. Bizler bunları zaten tespit etmiş ve sizleri parti içerisinde sorun olarak görmekteyiz. Bu şekilde gitmenizde eski dostlar olarak aramızdan ayrılmanız bizlere katkı verecektir. Ve sizlerin olmadığı bir CHP içerisinde hele ki Sarıyer de veya KUZEY de daha başarılı çalışmalar ve aktivitasyonlar yapacağız. Dileğimiz yeni dönemde ülkemizde bir KUZEY HAREKETİ olarak başlayan ve bu değerlerin tamamen gençliğe hitap eden ve genç ve ülkesinin yönetmek isteyen insanların önünü kesmemeniz için yapmış olduğumuz bu fedakarlıkların sizler tarafından da görülmesini sağlamaktır.
SİZLERİNDE ONLARDAN FARKINIZ YOK:
Evet bunu biliyorsunuz ve takdir etmeniz gerekmektedir. Hürriyet gazetesinden Yılmaz ÖZDİL CHP yi desteklemeyin dedi. Ayrıca ilave olarak oyum Tuncay Özkan’a dedi. Bir diğeri Uğur DÜNDAR, İNÖNÜ ’nün partisine oy vermeyeceğim kesin dedi. Tüm Tv kayıtlarında var. Yani her zaman olduğu gibi yazar tayfası dürüst olarak hareket etti.
Bizler neleri gördük nelere katlandık. Lakin içimizde IRLANDALI ’ ardan daha sert ve acımasız olanlar vardı. Sözümüz onlara.
Birde utanmadan kendilerini partinin elemanları ve toplum içerisinde kanaat önderi sanıyorlar. İşte buna seviniyorum. Halen daha kendilerini bir güç olarak görmüyorlar mı?
Birde utanmadan masa kurdurmuyorlar mı? Vay anasını bee.
Rakı masalarında, Ödenen tüm hesaplardan komisyon almazsam namert olsun.
YEMEZLER ARTIK.
Öldünüz…
Mustafa BALCI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)