Son Dakika Haberler

“Sizce” ” Sevgi ATALAY” Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı mı? Oldu…

“Sizce” ” Sevgi ATALAY” Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı mı? Oldu…
Okunma : 819 views Yorum Yap

Bazı amatör yerel gazetelerin haber köşelerinde bu tarz haberleri görmeniz kaçınılmaz.

Bir İnsan, “BELEDİYEDE BAŞKAN YARDIMCISI” olunca Yerel gazetelerden bu tarz haberler genelde, maddi menfaat için haber yapılır, bir takım reklam ve çilekeş basın emekçilerinin fakir edebiyatı altında yaptığı haberlerdir,

“Sadece satır başı ücret alarak değerlendirilen, cümlesi bir lira etmeyen, Büyük puntolarla yapılan kişisel pazarlamadır.”

Ne yazık ki!

Evet, Ne yazık ki diyoruz.

“www.alexa.com Global sıralamada 3. dünya ülkesi durumda ziyaret sayfaları olan, garip yerel basının ve bazı baskıcı MECLİS ÜYELERİNİN tetikçiliğini yapan, her türlü mermiyi atan, ufak sitelerin eline geçtiği, aslının ve hedeflerinin becerisini kullanmaktan aciz, “NİYETİN VE BEKLENTİNİN BOYUTUNU ÖLÇEMEYEN” , garibal ekolojik yerel dengenin bozulmasına sebebiyet veren, Sarıyer Times’e malzeme olan garip ve muzdarip ve gerçekten yardım etmemiz gereken,  ufak yerel sitelerin haberlerine destek olmaktan başka çaremiz bulunmamaktadır.”

Haberimiz, İstanbul Vergi sıralamasında ön sıralarda bulunan, gizli adı altında isim vermek istemeyen, Sarıyer Gazetesi sahibi “Bekir Batu’yu”  bağlamamaktadır.

Bu arada Maliye müfettişlerinin dikkatini çekmek isterim…

*                                     *                                      *

 

Sizce, SEVGİ ATALAY sadece Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı mı? Oldu sanıyorsunuz…

SARIYER’DE BAŞKA İŞLER DÖNÜYOR!

Sarıyer siyasetinde derin güçler, derin hesaplar,  içsel hesaplaşmalar, uzak-yakın ilişkiler her şey bir ince işlemden ibaret.

Her şey bir SİYASİ yıkımla başladı.

Dün fala baktım YENGEÇ burcunun yükselen burcu KOÇ olduğunu yazıyordu, yalanmış!  Yengeç su burcu dediler, Havuza girmekten Deniz’i göremedim…

Aslında Deniz’i gördüm, Kürtaj’a HAYIR, tanrı bilir dedi,

Kabul ediyorsan bence problem yok dedim,!

Sen korun dedi!

Geleceğe yatırım yapmak işime gelmedi, ekonomik olarak cesaret alamadım, Çünkü geleceğe yatırım yapmak benim duygusal ekolojik dengemi bozuyordu!

GELECEĞE YATIRIM YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ

Gelecek yatırımları. Yönetimsel ilişkilerin global ölçekteki yeri..

Bir insanın “Sarıyer Siyasetindeki Kulvarları Çıkışı’ndan” bahsediyoruz.

Siyasetin ana damarlarının temel gerekçesi olan kültürel faaliyetlerin can damarlarından biri olan iletişim ve kültürel yakınlık. Birlikte pozitif enerji, yeterlilik düzeyinde insanların hak ettiği yerlere gelmesi ve fedakarlık.

Bir camia, öncülük ediyor…

“Kendi içinde yetiştirdiği nadide gerekçelerle donatılmış, yetenekli bir neferi ön plana çıkarıyor.”

Farkı düşüncelerin ve farklı yaşam standartlarının kullanabilirliği ve kullanım kolaylığı içerisinde, siyasetin dolgunluğu kabil olunan gerçeklilik ve yaptırımların siyasi güçler dengesi, pozitif enerjinin siyaset arenasında meclis birlikteliği, ortak güçler konformasyonu.

Reel düşüncenin yerel siyasette aktivitasyonları…

Kişisel başarının reel siyasette gerçeklerle yoğrulması.

_ Ekip anlayışı..

Düşmanlardan ekip yaratma..

_Siyasi Ekip’in yerel düşündece olması ve siyasi ekip’in global düşüncede değerlendirmeye çalışılması!

_  Aktif pozisyonların pasif organizasyonda, global çevrede değerlendirilmesi,

_Pasif organizasyon olarak değerlendirilen yerel siyaset katmanlarının aktif ve reel organizasyon olarak kullanılması ve olanakları?

Gerçek katmanların küskünlerden oluşması ve bir arada tutma!

_ Siyasi konjöktürün, pasif direniş veya kazanımların kaybedilmesi ve ya kaybedilenlerin kazanılmış olarak değerlendirilmesi?  Siyasi yapısal değişikliğin global uygulanmasındaki gerçekler ve gerçeklerin pratikte yaygınlaştırılması.

Profesyonel düşüncenin yerel dedikodu ağına düşülmesi? ( siyasi satılmışlık, maaşlı pezevenkler)

_ Gerçeklerin anatomiksel katmanları, gerçek yayınsal kuruluşlar, Vizyonel ve pratiksel katlamanların değersel foksiyonelleri..

_ Stratejinin, formasyonel gelişimleri ve kullanabilir özellikleri,

“Bir” “siyasi pozitif enerji delisinin” siyasette katma değerinin, değersel döngülerin. Enerjinin pozitif kalıtımsal ongülerinin, pozitif amaçla kullanımı sağlamadaki formasyon gerçekliğinden hareketle kazanımların global perspektifte kullanımının gerçekleşmesi, kullanım kolaylığı sağlanması ve asgari düzeyde değerlendirilmesi”, önemli faktörlerdir.

“Bunları yazan siyasi bir delidir….”

–          Eski kazanımların yeni yol haritası olmayacağını bilmek erdemdir, yeni bir yol haritası çizmek ve cesaretli olmak. Korkmamak erdemdir.

Bir ışık varsa eğer yaşamda tek başına çıkmak gerekiryorsa yola, Işığın peşinden gitmek gerekir, bu ışık Fetullahçı bir ışık değil. Bunu bilmek gerekir.

“Toplumsal tepkinin kazanımları olacaktır kuşkusuz, iyi değerlendirmek değil, bilinçli olmak gerekmektedir”

“Bugün, ikinci olarak yola çıkmak dahi kazanım sayılmaktadır. Lakin birincilikte şans varsa değerlendirmek ve bu uğurda tüm olumlu koşulları kullanmak esastır.”

İkinci olarak yola koyulmak. Birincinin önüne geçmekse eğer, bu uğurda kullanılmaksa, kullanmaksa basını, yasını, katını, katmanlarını, yol arkadaşlarını, sırdaşlarını,  ülküdaş denilerek milliyetçi kavramlarını, dindar denilerek var olan yandaş çarklı kulvarların difritli kulvarları ve hepsine merhaba denecek güç varsa eğer!

Neden olmasın?

Bir garip yolculuk….

Uzun bir yolculuk başlıyor.

Bir garip yolculukta diyebilirsiniz. Hedefi belli olan,

“Bir yola çıktım… Size sormadan…Tanışmadan…!!!”

Sadece gerçeklerin peşinden koşuyorum habersiz….

Lakin tüm dostlarımın. Beni tanıyan ve tanımayan sevgi yumağındaki arkadaşlarım. Sevgilerim, sevgililerim, bir garip yolculuk işte, sıra geldi ise kaçınılmazsa eğer görev. Sizlere verilmekse hizmet,

Hizmet verilecekse eğer karşılıksız. ben hazırım diyebilecekseniz kimse yolunuza çıkmaz.

Çıkamaz…..

Beklide farkında olmadan gücünüze güç katarsınız.

Daha yükseklere doğru…

Cesaretiniz varsa, Geç kalmış değilsiniz tam zamanı..

Işık hızında, biraz daha cesaret…

Varsa eğer….

Yolunuz açık olsun..

Mustafa BALCI

Not; Merhaba…

Global perspektif , Yerel “anatomik pataloji” ki onlar yok olmuşlardır! güçler dengesi, geleneksel siyaset, Formasyonel tanıtım, Psikolojik entegrasyon, kişisel tezlerin bilimsel yerel göstergeleri ve kaçınılmaz yerel seçim sonuçlarının tepkisel güdüsü, kazanımlarınıza güç katacaktır. Yeni oluşum ve “yeniden –  yerinde” siyasi oluşum sizleri istediğiniz yere taşıyacaktır, Saygılarımla.M.B.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)