Son Dakika Haberler

SORUN YOK! ETİK OLARAK VARMI?

SORUN YOK! ETİK OLARAK VARMI?
Okunma : 788 views Yorum Yap

CHP Sarıyer de problemler bitmek bilmiyor. CHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı ve Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Necati YILDIRIM www.sariyergolge.com gazetesine yapmış olduğu açıklama ile T.C mahkemeleri usulsüzlük yapmıştır,
Bu haber başlığı olarak kullandığımız ifadenin kendisine ait olmadığını “mesajla ifade etmektedir” Sarıyer Times olarak ifadenin ana haber alt başlığı girişi olduğunu bu haber başlığının tarafımızdan konulduğunu belirtiriz.
1. paragraf
“Mahkeme kararı kendi içinde çelişkilidir, tüm ilçe yönetim kurulu kararlarını, yapılan kongre seçimini geçerli sayıp delege listesini yok saymış, delege listesini iptal yönünde temyize açık karar vermiştir. ilçe Yönetim Kurulu kararları geçerli kabul edildiğine göre, delege listesinin iptali bir anlam taşımamaktadır. Sonucu olmayan bir karardır. Mahkeme başından itibaren, tedbiren ilçe yönetiminin uzaklaştırılması talebini de red ederek, ilçe yönetiminin yetkilerini ve görevini kabul ve tasdik etmiştir. Ayrıca ilçe Seçim Kurulu Başkanı sıfatı ile aynı Mahkemenin hâkimi, daha önceki kararları ile de davacıların delege ve kongreye ilişkin itirazlarını reddetmiştir. İlçe Yönetim Kurulunun mazbatasını ilçe seçim kurulu başkanı sıfatı ile aynı hâkim vermiştir.”
2.paragraf
“ CHP Sarıyer İlçe Yönetimi görevinin başındadır. Mahkeme kararı Yargıtay’ca Bozulmaya mahkûm, çelişkili, isabetsiz ve yersiz bir karardır. Ancak bir an için diyelim ki bu kararın kesinleşmesi halinde, delegeler bundan sonraki kongrede görev alamazlar ve yeni delege seçimi yapmak gereği doğar, yoksa bu güne kadar yapılan işlemlerin iptalini içeren bir karar yok. Aksine, mahkeme kararında açıkça, CHP Sarıyer ilçe Yönetim Kurulu’nun aldığı tüm kararların yok hükmünde sayılması yönündeki talebin reddi ile Yönetim Kurulu kararları geçerli kabul edilmiştir.”
http://www.sariyertimes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=102:sorun-yok-etk-olarak-varmi&catid=43:flash-haber linkinde kullandığımız haber, belgeli ve açıklamalı yorumdur.
Özellikle titiz bir çalışma içinde kurduğumuz Sarıyer Times ulusal internet yayın organımız kendi kullandığı haber, yorum ve iletilerden tüm mahkemeler nezdinde sorumludur. Yalnız Sitemizde yazarlarımızın altında açık ismi olanlar kendi yazdıkları ile sorumludurlar.
Yukarıda yapılan açıklamanın 2.paragraf’ında belirtilen açıklamanın “Bozulmaya mahkûm. çelişkili, isabetsiz ve yersiz bir karardır” açıklamasının aslında Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri, Sayın Av. Necati Yıldırımın açıklamaları ile zaten küçük düşürülmüş olmamakta mı dır.
Yazı konu olan haberimiz bir süredir sonucunu mahkemeler nezdinde bir açıklama ile bizlerde merakla beklemekteyiz. “Habere konu olan CHP kongre delegelerinin iptali ile sonuçlanmış ama maalesef tüm Sarıyer ilçe delegasyonu iptal edilmiş. Lakin mahkeme nasıl bir kararla delegeliği iptal olan kongreyi geçerli kılmıştır. Bu resmi olarak usulsüzlük olduğundan 400 delege nin tüm hakları kaybolmuştur.”
Sarıyer Times olarak haberimizi düzeltmemizi isteyen ve yukarıda açıklamasını yaptığımız şekli ile “düzeltme yapmayacağımızı” belirtiğimiz Av. Necati Yıldırım’ın bir CHP Sarıyer ilçesi başkan yardımcısı sıfatı ile bir partili olarak DELEGE haklarını da savunmasını beklerdik. Maalesef YÖNETİM KENDİ İKTİDARINI DÜŞÜNMÜŞTÜR.
Sarıyer Times Editörü ve sahibi Mustafa Balcı olarak. Delegesi olduğum CHP nin bir ferdi olarak sayın Av Necati Yıldırım Tüm delegasyon mahkemece ispat olunan şeklinde, “tarafımızın yapmış olduğu resmi, hatalar sonucu iptal olmuştur. Bu vesile ile kandırılan tüm CHP Sarıyer ilçesi delegasyonundan ÖZÜR DİLİYORUZ açıklaması yapması doğal olarak gerekmemekte mi dir.”
Yoksa kişisel demeç ve haberler. Kişisel doğal dokunulmazlık, Cumhuriyet Halk Partisi ni oluşturan üye ve delegasyondan daha mı değerlidir.
Özür beklenilen “T.C Mahkemeleri “ kısaltılmış olarak yazılmıştır ve Tüm resmi dairelerde hatta matbu evraklarda “T.C “ Bir kısaltma olarak yıllardır kullanılmakta ve hiçbir şekilde PKK söylemi olmadığını özellikle belirtmek isterim. Bu konuda alınganlık gösteren Avukatların işlem yaptıkları evraklara daha dikkatle bakmaları dileğimizdir.
Hiçbir kimsenin ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAMASINA GEREK YOKTUR.
Sarıyer Times
Editör, Mustafa BALCI.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)