Son Dakika Haberler
“width=“1293

CHP İle İktidara. Nihal Yeşilbaş

CHP İle İktidara. Nihal Yeşilbaş
Okunma : 765 views Yorum Yap

nihalyesilbasGüzel Türkiye’min acil olarak CHP’ye ve güçlü bir şekilde yönetimine ihtiyacı var. Ülkemizin karanlıklara sürüklenmeye çalışıldığı son zamanlarda ne üstün hukuk kaldı, ne de adil yargı..

Yargılamanın bile bakanlığa bağlanması artık ipin ucunun iyice kaçtığını gösteriyor denebilir.

Önümüzdeki yerel seçimlerde elde edeceğimiz sonuç, bize genel seçimlerde ki başarımıza da ışık tutacaktır. Hatta bir yol gösterici olacak da denebilir.

Bu sebeptendir ki bu seçimlerde canla başla çalışılması, hiçbir olumsuzluğa mahal verilmemesi ve yanlışlara düşülmemesi gerekir.

Örgütlenerek, birleşerek bir şekilde bu seçimde olağanüstü bir başarı elde etmemiz şart.

Yerel seçimlerin, genel seçimlerde iktidara da gidecek yolun başlangıcı olacağını hayal ederek daha da azimle ve tutkuyla seçimlere hazırlanacağız.

Artık kaybetme lüksümüz yok! geleceğimizi garanti altına almak, içinde bulunduğumuz şu girdaptan kurtulmamız lazım..

 

İktidar partisinin Cumhuriyetimizi yıkmaya niyetli olduğunu hepimiz görüyoruz, görüyoruz fakat çok fazla bir şey yapamadığımızın da farkındayız.Ve biz bu durumu artık lehimize çevirecek planlar yapmalı ve uygulamaya koymalıyız, bunu da örgütlü ve disiplinli bir şekilde başarabiliriz ancak.

 

Önümüzde ki yerel seçimler bunun için bulunmaz fırsattır bizim için, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirebiliriz..

Hiçbir şey için geç kalınmış sayılmaz derler, bu sefer böyle düşünmeyelim ve bir an önce işe koyulalım derim…

 

CHP’li olup’ta, cahil, kültürsüz bireyler yoktur kesinlikle. CHP’li kişiler her gittiği yerlerde ve ortamlarda bilgisi ile partimizi en iyi şekilde temsil ediyorlar.. Bu yüzden tüm halkımıza hemen her yerde partimizin ideolojisini ve farkını anlatıp bilgilendirerek, onlara iktidara geldiğimizde nasıl bir yönetim şekline kavuşacakları bilgisini vereceklerdir.

 

El ele, kol kola, omuz omuza vererek bunu başaracağız, Başarmak zorundayız.

 

Bunun için ne şansa ihtiyaç vardır, ne de yolun açık olmasına. Şansımızı kendimiz yaratıp, yola da hep beraber koyulalım..

İKTİDAR BU SEFER CHP’NİN OLACAK !!

Nihal Yeşilbaş

CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)