Son Dakika Haberler

Süper Lig yayın ihalesinde teklif süresi sona erdi

Süper Lig yayın ihalesinde teklif süresi sona erdi
Okunma : 3.598 views Yorum Yap

Süper Lig ve 1. Lig yayın ihalesinde teklif süresi sona erdi. TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu konuyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Özdemir, “Bu ihalenin en iyi teklifle bir an önce sonuçlanması ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İHALE TEKLİF SÜRESİ SONA ERDİ

Ahmet Ağaoğlu ise açıklamasında, “Naklen yayın ihalesinin kulüplerimizi mutlu edecek bir rakamla sonuçlanması en büyük arzumuz. Finansal problemlerimiz çözüm bulmazsa Türk futbolunun arzu edilen noktaya gelmesi hayalcilikten öteye geçmez. Bu ihalenin kulüplerimizin finansal sorunlarına çare olacağını ümit ederek Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

21 ŞUBAT’TA SONUÇLANACAK

Açılan teklifler değerlendirilmek üzere Kulüpler Birliği Vakfı ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından oluşturulan İhale Komisyonuna sunulacak ve 21 Şubat’ta ihale sonuçlanacak.

TFF’nin daha önce açıkladığı metinde şu ifadeler kullanılmıştı: “Söz konusu firmalar tekliflerini, 14 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 14:00’e kadar, elden veya e-mail yoluyla Deloitte Türkiye yetkililerine teslim edebileceklerdir. Bununla birlikte 14 Şubat Pazartesi günü elden verilecek tekliflerin, Riva TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri adresinde Deloitte Türkiye yetkililerine teslim edilmesi gerekmektedir. Noter tarafından açılan teklifler, değerlendirilmek üzere Kulüpler Birliği Vakfı ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından oluşturulan İhale Komisyonuna sunulacaktır. İhale Komisyonu teklifleri değerlendirecek olup, şartnamede yer aldığı gibi ihalenin sonuçlandırılması için 21 Şubat tarihi hedeflenmiştir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)