Son Dakika Haberler

Sarıyer Belediyespor Acımadı..3-0

Sarıyer Belediyespor Acımadı..3-0
Okunma : 641 views Yorum Yap

DSC_0214Bogazın Sultanları Gökhan Edman ile ikinci galibiyetini aldı.
Sarıyer Beldiye Spor Bayan Voleybol takımı bir süredir üst üste seri mağlubiyetler almış ve motivasyon eksikliği ile sezon başındaki havasını kaybetmişti.
Zor günleri aşarak galibiyetle tanışan Sultanlarda bugün moraller yerindeydi.
DSC_0247Sultanlarda uzun süredir transfer edildiğinden beri formsuzluktan ve maç eksikliğinden dolayı oynamayan Pelin Kılıç 2 sette Ezgi’nin yerine girerek güzel bir performans sergiledi. karşılaşma boyunca  tecrübesi ile takımı iyi ve katkılı oynatan Pasör Pelin Çelik 200 defa milli olmuş bir voleybolcu. Unutulmaz başarılara imza atmış Pelin ilerki günlerde kariyerinin en güzel maçlarını sergileceği muhakkak. Sarıyer takımı Pelin Çelik’ten  çok yararlanacak. Tecrübe ile form birleştiğinde Bogazın Sultanları Avrupa hedeflerine ulaşacak. bunda Pelin’in katkısının yüksek derecede olması bekleniyor.
Ashley’in takıma katılması ile sayı ortalamasını paylaşmak zorunda kalan Yamia Ortiz yine mükemmel smaçlar yaptı, sezon başından beri en az sayı attığı maçlardan biri olan karşılaşmada Ortiz hırsı ile takımı ataşleyen oyuncu oldu.
DSC_0254Mükemmel CEREN’in sakatlığı Sarıyer Beldiye için çok büyük eksiklik, sakatlığı devam eden oyuncu takımana destek için tribünde maçı izledi, sarıyer taraftarının sevgilisi olan oyuncu, koltuk degnekleri ile amigoluk yaptı.
DSC_0205Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç her zaman olduğu gibi taımını yanlız bırakmadı.
Bugün Oynanan karşılaşmada Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde Sarıyer Belediyesi, Bakırköy Belediye Yeşilyurt’u evinde set vermeden 3-0 mağlup etti.
Bahçeköy Ormanfakültesi Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın setleri 25-14, 25-20 ve 25-21 sonuçlandı.
Yamia Ortiz 15, Ashley 12, İkbal 6, Cansu 6 en skorer oyuncular oldular.
İstatistik…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)